MAJKA IZ PAKLA Držala je kćerku (6) u kavezu za pse, a to je samo DIO HORORA

0

HANOVER, 23. SEPTEMBRA – Kućica na imanju okruženom šumom djeluje kao raj za djecu, ali za jednu djevojčicu je bila pakao.

Više od godinu dana šestogodišnju djevojčicu iz Burgevedela, kod Hanovera, zlostavljala je rođena majka. Zatvarala ju je u kavez za pse i stavljala joj ogrlicu za dresiranje pasa koja daje blage elektrošokove.

Četrdesetčetvorogodišnja žena odgovara pred Pokrajinskim sudom u Hanoveru zbog teškog zlostavljanja djeteta.

Na početku suđenja, majka je navela da je djevojčica izmišljala priče. Otac nije stanovao s njima, ali je jednom oslobodio uplakanu kćerku iz kaveza za pse. Na sebi je imala samo donji veš.

 

Kako se navodi u optužnici, majka je u od avgusta 2016. do septembra 2017. brutalno kažnjavala kćerku. Osim što ju je zaključavala u kavez za transport pasa, ostavljala ju je u šumi i tukla bičem, kožnim kaišem i komadima drveta.

– Te drastične kaznene mjere primjenjivala je kad god je, prema njenom mišljenju, kćerka bila neposlušna ili drska – rekao je za Hanoverše algemajne cajtung Tomas Klinge, portparol tužilaštva u Hanoveru.

Ogrlica koju joj je stavljala namjenjena je psima, a omogućava da se pomoću daljinskog upravljača zadaju slabi, ali bolni strujni udari i zakonom je zabranjena u Njemačkoj. Žena je navodno imala takvu ogrlicu zato što je gajila pse.

Za djevojčicine muke saznalo se kada se povjerila bliskoj osobi. U optužnici se navodi da dijete, koje danas ima devet godina, ima izražen strah od vezivanja zbog pretrpljenih patnji. Ona i njena mlađa sestra povjerene su na staranje Službi za brigu o omladini. (srpskainfo)

Foto: Profimedia

PODELI