MEDIJSKA GRUPA ’’RENET’’: PODNESENA TUŽBA ZA KLEVETU PROTIV TEPIĆA

4

BANJA LUKA, 15. septembra –  Medijska grupa ’’Renet’’, kao osnivač ’’Glasa Kotor Varoša’’ danas je  podnijela tužbu za klevetu protiv Čede Tepića iz Kotor Varoša zbog navoda iz teksta ’’OTVORENO PISMO UREDNIKU GLAS-a KOTOR VAROŠA POVODOM OBJAVA O PARASTOSU NA MEUKRNJU’’, koje je na FB profilu imenovanog objavljen 13. septembra, kao i zbog navoda iz teksta, koje je isto lice objavilo na svom Fejsbuk profilu 15. septembra.

Radi se o navodima koji se odnose na uređivački koncept ’’Glasa Kotor Varoša’’ vezano za izvještavanje sa parastosa poginulim pripadnicima Vojske Republike Srpske na Meokrnju, kao i za privatni život urednika portala ’’Glasa Kotor Varoša’’.

U kompletiranoj tužbi je originalni sadržaj objave, uključujući i dijelove prve objave koje je Tepić naknadno uklonio, a koje su snimljene u elektronskoj formi, te objavljeno pismo od čijeg sadržaja se, kada je u pitanju bilo šta što nije vezano za dešavanja na Meokrnju, ogradio ugledni kotorvaroški sudija Pane Gavrić.

Tužbu je pripremila advokatska kancelarija ’’Šurlan’’ iz Banjaluke, kao pravni  zastupnik Medijske grupe ’’Renet’’, a podnesena je i protiv vlasnika jednog portala i jedne fb stranice koji su sporni sadržaj prenijele.

 

 

PODELI

4 KOMENTARA

  1. AUUUUUUUUUU AKO JE 20 000 km MOŽE MU MAKSIMALNO NA 15 SKINUTI SUD.
    OZBILJNA LOVA ZA NAŠE PRILIKE.
    TREBA SE PAZITI ŠTA SE PIŠE KLEVETA JE ZAJEBANA STVAR KO NE ZNA
    TU OBLAST.

  2. Nemojte ispod 20.000 KM. Da mu vise ne pada na pamet da slicne stvari radi. Neka kredit digne i vraca. Dosta je gluposti na internetu i bez njih ne mozemo normalno zivjeti.

Comments are closed.