MG ”RENET”: TRENUTNI REZULTATI ANKETE O PODRŠCI POLITIČKIM PARTIJAMA U KOTOR VAROŠU, U ANKETI UČESTOVAL0 317 OSOBA

15

KOTOR VAROŠ, 10. decembra – U okviru projekta ”Građani se pitaju”, koji u pet opština Republike Srpske sprovodi MG ”Renet”, na portalu ”Glas Kotor Varoša” od 6. septembra je aktivna anketa o podršci građana političkim partijama, koje djeluju na području kotorvaroške opštine.

Do ovog trenutka (10. decembar – 12,40 časova) glasalo je 317 osoba.

Anketa

Posjetioci  mogu glasati na portalu ”Glas Kotor Varoša” (anketa se nalazi u reklamom dijelu portala), a sa jedne IP adrese moguće je jednom glasati.

Na linku ispod možete pratiti trenutne rezultate online glasanja:

Anketa

 

PODELI

15 KOMENTARA

  1. A ti pod imenom Srbin srami se ko donese presudu da se u Vrbanjcima uci izmisljeni bosanskj jezik. Ko je za to odgovoran zapitaj se ………

  2. A koja je ti vlast dobra zna se ko Varosom vlada. A nisu Srbi. Sramite se i VRS i SRBIN I RE SRBIN. Pisete stranacke komentare poltroni usrani.koliko je ulozeno u trg koji ne sluzi nicemu.

  3. A gdje salju sinove? U sigurnost daleko od fronta, dok im drugi brane zemlju u koju se kasnije vraćaju. Bagra lopovska

  4. Mi smo ratovali da bi se dezerteri širili po Kotor Varošu. Ko vam pravi zgradu opstine samo nekoliko metara od spomenika poginulim borcima? Kako vas nije sramota izginule mladosti?

  5. Odzvonilo je i ovoj vlasti u Varosu. Pogledajte opstinska preduzeca i ustanove. Porodicne firme za porodice odborničkog ološa u KV. Sve su svoje uhljebili.Prvo žene naravno.

  6. Ovce, spremite se za šišanje do gole kože. Ništa drugo i nisu ovce zaslužile. Vuna je ionako džab džabile.

  7. Teško da obični građani odlučuju na izborima. Izbori se dobijaju nakon izbora kada se počne sa dopisivanjem glasova. I ko više plati.

Comments are closed.