Milan Dakić: Sanacija magistrale kroz centar Kotor Varoša teče planiranom dinamikom

2

KOTOR VAROŠ, 29. maja – Generalni direktor Javnog preduzeća ”Putevi Republike Srpske” Milan Dakić izjavio je za ”Glas Kotor Varoša” da  druga faza sanacije dijela magistralnog puta Banjaluka – Teslić, koji prolazi kroz gradsko područje Kotor Varoša,  teče planiranom dinamikom. 


On je zamolio građane Kotor Varoša, a posebno vozače, za strpljenje u toku radova, jer se zbog velikog broja angažovanih radnika i mehanizacije saobraćaj odvija usporeno.

”Kada završimo ovaj posao, Kotor Varoš će dobiti kvalitetnu saobraćanicu. Obje kolovozne trake širine 7,5 metara će biti presvučene novim asfaltom, čime će ovaj dio magistralnog puta postati funkcionalniji i sigurniji za učesnike u saobraćaju“, istakao je Dakić i dodao da je u prošloj godini završena prva faza radova na dionici od naselja Čepak do Biroa za zapošljavanje.

Milan Dakić 

Načelnik opštine Kotor Varoš Zdenko Sakan zahvalio je Dakiću na iskazanoj podršci, ističući da će realizacija ovog projekta doprinijeti efikasnijem odvijanju saobraćaja i razvoju ove lokalne zajednice.

Izvođač radova je preduzeće “Niskogradnja” iz Laktaša, a investitor je Javno preduzeće “Putevi Republike Srpske” u okviru redovnog održavanja i zaštite mreže magistralnih i regionalnih puteva.

PODELI

2 KOMENTARA

  1. On treba da ostane onakakv bas dad kakav jeste,pa cak i asfalt da podignete, jer smo svjedoci kakvi bolesnici voze, pre dva dana na pjesackom kamion kad me me ubi, a posle njega auto,znaci pjesaci zrebaju po vazduhu da hodaju. Vratiti makadam

Comments are closed.