MILENKO NARIĆ: DOČEKUJEMO RADOST ŽIVOTA

0

KOTOR VAROŠ, 2. MAJA  – Arhijerejski namjesnik kotorvaroški Milenko Narić rekao je, dočekujući Vaskrsenje Hristovo, da se dočekuje radost života, radost koja na Bogu poznat način ozaruje duše vjernika.

Pravi hrišćanin, kako je istakao, na praznik Vaskrsenja Hristovog mora i treba da bude svijetlog, a ne tmurnog lica.

“Onoliko koliko se raduješ Vaskrsenju toliko si spreman da se kroz ovaj život raduješ budućem životu. Jer za pravog hrišćanina smrt i teškoće ovoga svijeta su prolazne. Radujući se zemaljskom novom danu mi živimo za novi dan i novo vrijeme u slavi Vaskrslog Hrista”, istakao je Narić.

On je poručio vjernicima da praznik nad praznicima proslave u kućama u krugu porodice sa vjerom i nadom u bolju budućnost.

Narić je napomenuo da radost ne treba da bude lažna, već odraz duše koja teži svjetosti, ljubavi, ljepoti i dobroti, skladu i harmoniji i koja se raduje svakom ljudskom biću i susretu sa njim.

“Radujući se sa Vama, molimo se vaskrslom Hristu da se srca ispune ljubavlju prema svima, da volimo i poštujemo jedni druge, uvijek imajući na umu da smo svi djeca Božija, braća među sobom”, rekao je Narić i dodao da je Hristos pobijedio smrt i otvorio vrata Raja za sve pravdoljubive, bogoljubive, čovjekoljubive i hristoljubive ljude.

PODELI

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here