MINISTAR NEDELJKO ČUBRILOVIĆ I NAČELNIK ZDENKO SAKAN RAZGOVARALI O KAPITALNIM PROJEKTIMA NA PODRUČJU KOTOR VAROŠA

0

BANJA LUKA, 24. januara – Ministar saobraćaja i veza Republike Srpske Nedeljko Čubrilović i direktor „Puteva Republike Srpske“ Milan Dakić, razgovarali su danas sa načelnikom opštine Kotor Varoš Zdenkom Sakanom i njegovim saradnicima, o realizaciji infrastrukturnih projekata u ovoj opštini.


Načelnik opštine Kotor Varoš upoznao je ministra Čubrilovića sa realizovanim infrastrukturnim projektima i aktivnostima u oblasti putne infrastrukture na području ove lokalne zajednice, navodeći da je uz podršku Ministarstva saobraćaja i veza i Vlade Republike Srpske u prethodnom periodu završena realizacija brojnih kapitalnih projekata.

Tokom sastanka, bilo je riječi o nastavku rekonstrukcije magistralnog puta, koji prolazi kroz gradsko područje Kotor Varoša i izgradnji treće trake u Ulici Stefana Nemanje, sa priključkom na magistralni put.

Ministar saobraćaja i veza Republike Srpske Nedeljko Čubrilović podržao je rješavanje problema putne infrastrukture na području ove lokalne zajednice, navodeći da opština Kotor Varoš u kontinuitetu ima značajnu podršku Ministarstva saobraćaja i veza i Vlade Republike Srpske, te da će i u narednom periodu biti nastavljeno infrastrukturno ulaganje na teritoriji ove opštine i rekonstrukcija putnih pravaca.

Načelnik opštine Kotor Varoš Zdenko Sakan zahvalio je ministru Čubriloviću na iskazanoj podršci, ističući da će realizacija pomenutih projekata doprinijeti razvoju ove lokalne zajednice.

PODELI