MIRA BANJAC SLAVI 90. ROĐENDAN: “Nedostaje mi druženje s ljudima, teško mi pada ova izolovanost”

0

NOVI SAD, 04. NOVEMBRA – Proslavljena glumica Mira Banjac danas, 4. novembra, napunila je devedeset godina, a zbog trenutne situacije sa korona virusom, proslavljenoj glumici nedostaju snimanja, kao i kontakt sa porodicom i prijateljima, koji sada održava putem telefona.

Najvažnije je da razmišljate pozitivno i da se okružite ljudima koji imaju vedar duh. Uložite vrijeme u druženje i razgovor, volite ljude, budete sa prijateljima jer je to jedini kapital koji će vam se vratiti u životu – ispričala je Mira.

– Srećom, svi sada imamo telefone i tako možemo da održimo kontakt sa prijateljima. To nije isto kao živi kontakt, ali ipak znači nešto – rekla je glumica i dodala:

– Meni najviše nedostaju snimanja, ali i komunikacija sa ljudima. Počeli smo da snimamo jedan film u Banjaluci, ali smo morali da prekinemo. Jedva čekam da se situacija stabilizuje i da se vratimo poslu. Ne vjerujem da će to biti prije proljeće.

FOTO: VLADA ŠPORČIĆ/RAS SRBIJA
FOTO: VLADA ŠPORČIĆ/RAS SRBIJA

Glumica ističe da joj teško pada to što je zatvorena u kući, ali je pronašla zanimaciju. Mira nije prestala da puši, a kako je rekla, nema to ni u planu, jer uživa u cigaretama.

– Osjećam se dobro, ali sve teže izdržavam da budem zatvorena u kući. Nigdje ne izlazim i pokušavam da uradim sve kako treba. Ali ne žalim se, jer kako je svima, tako je i meni. Ne mogu da prognoziram kako će se razriješiti ova situacija jer je svaki dan drugačiji. Ono što znam jeste da dane moramo da ispunjavamo pozitivnim stvarima i malim zadovoljstvima –  ispričala je Mira za Alo.

– Uvijek imam volje da radim ono što me zanima, pa čak i kada sam kod kuće. Dani mi ne prolaze uzalud jer stignem i da pročitam novine, gledam televiziju, razmišljam o svom životu… – ispričala je glumica.

– Nisam prestala da pušim, a iskreno da vam kažem, nema ni namjeru. Cigarete su moje male prijatnosti, ne štete mom zdravlju i pričinjavaju mi veliko zadovoljstvo – zaključila je Mira. (srpskainfo)

FOTO: ROBERT GETEL/RAS SRBIJA

PODELI