Miroslav Malijević: Promjene i inovacije u svakoj kompaniji su ključ uspjeha

0

KOTOR VAROŠ, 28. maja – ASEE / Adizes SEE je osnovan 1994. u Novom Sadu kao privatna kompanija i uspješno pruža usluge konsaltinga i obrazovanja menadžera prevashodno u zemljama bivše Jugoslavije.


Od početka radi i kao dio mreže Adizes Institute iz Santa Barbare, SAD, tako da se dio  aktivnosti obavlja po licenciranoj Adizes metodi za organizacionu terapiju pri reorganizacijama kompanija.

Osnovne djelatnosti ASEE / Adizes SEE su organizaciona terapija bazirana na Adizes metodologiji, konsalting u funkcionalnim oblastima, edukacija koja se odvija kroz otvorene i inhaus (tailor made) seminare i treninge i izdavaštvo.

Sve  usluge se baziraju na međunarodnom iskustvu i obaveznim obukama po metodima i standardima uobičajenim u najrazvijenijim zemljama.

Od osnivanja 1994. godine ASEE je radio samostalno u više od tri stotine organizacija, od tek osnovanih do najuspješnijih profitnih, neprofitnih ili vladinih organizacija u Srbiji, Hrvatskoj, BIH, Crnoj Gori, Makedoniji, Sloveniji, Rusiji, Ukrajini, Mađarskoj, Turskoj, Brazilu, Maleziji, Belorusiji, Kini, Letoniji i na Kipru.

Kao dio ekipe Adizes Institute, Santa Barbara, konsultanti su radili u SAD, Velikoj Britaniji i Danskoj.

Usluge ASEE / Adizes SEE koristi i ”Fagus grupa” iz Kotor Varoša, jedno od najvećih drvoprerađivačkih preduzeća u Republici Srpskoj i BiH, a o iskustvima u radu sa tom organizacijom govori Miroslav Malijević, generalni direktor ”Fagus grupe”:

PODELI