Mladenko Stojanović imenovan za direktora OŠ ”Petar Petrović Njegoš” u Maslovarama

19

MASLOVARE, 2. marta – Vlada Republike Srpske imenovala je danas Mladenka Stojanovića za direktora Osnovne škole ”Petar Petrović Njegoš” u Maslovarama, saznaje ”Glas Kotor Varoša”. 


Stojanović je zaposlen kao nastavnik u maslovarskoj školi.

Vršilac dužnosti direktora Osnovne škole ”Petar Petrović Njegoš” u Maslovarama do danas je bila Maja Đekanović.

S.V. 

PODELI

19 KOMENTARA

 1. Školama upravljaju stranački poltroni (čitaj stranački šljam) koji su se istakli lijepljenjem plakata i olajavanjem političkih protivnika. U 95 posto škola je tako nije samo na našoj opštini. Kad vidite stručnu biografiju nših direktora vidite da osim stranačke pripadnosti nemaju ništa šta bi mogli navesti u biografiji. Sa stručnošću nemaju nikakvu poveznicu. Bolje bi bilo osnovati neki fond i davati im nagrade za lijepljenje plakata a rukovođenje škola prepustiti najstručnijim ljudima. Neće se to desiti i zato smo u mulju i na samom dnu. Zato i prepucavanja bolji je ovaj bolji je onaj. U stvari to je jedan te isti stranački talog koga se generacije i generacije neće otarasiti. Pod hitno iz škola protjerati politiku i razne mešetare koji tražeći podobne ljude za direktore razoriše najzdravije tkivo škole. Kad se škola očisti od tih stranačkih aktivista nebitno će biti ko rukovodi jer osim njih ostali su časni ljudi.

 2. Ne branim Draganu. Ni nastavnici iz maslovarske škole nemaju lijepo mišljeje o njoj, ne ulazim u to šta im se zamjerila i kome se od njih zamjerila Ipak joj je urađena nepravda. Obećano joj je mjesto direktora u Maslovarama. Drugo i još važnije je da se taj Trifković toliko pita. Ko je njemu dao toliku vlast da može to da radi. Čovjek je očito moćan i ostvaruje svoje političke ciljeve. Predstavlja se da je veliki aktivista a uglavnom mešetari iza leđa. I ovo je sve Dragani odradio iza leđa. Nebi me čudilo da je izmuljao kod nastavnika nešto pa imaju tako loše mišljenje o Dragani. On nek postavlja kadrove u poštama neznam šta ima sa školama. Polupismeni svagdje odlučuju izgleda. Jadno i žalosno.

 3. Šteta što se krijete iza komentara sa lažnim imenom, a za SNSD Kotor Varoš sve pohvale kadrove treba mijenjati nije to ničija ćaćevina pa da dozivotno budu na funkciji a školovanih i pametnih je pun SNSD na čelu sa Radenkom Bubićem Bibetom i hvala bogu što postoji takav privrednik u našem gradu.

 4. Mjesni odbor snsd Maslovare nikad nista nije uradio za stranku. Samo znaju dijeliti funkcije, njima su sve i pripale. Trifkovic je dobio posao preko snsd, njegov sin dva puta, njegova zena, njegov brat. Sve smo to mi drugi glasovima odradili. A on vidite šta radi. Sve je svoje pozapošljavao. Nek ih je sram. Mi neki smo u stranci po 15 godina nista nismo dobili. Izgleda samo je on ziv. Sramota.

 5. Ocito je da je poceo proces uklanjanja Kusljicevic kadrova a Dragana je prva platila ceh. Ljubo po necijem nalogu odradjuje taj posao. Treba biti iskren i reci da ona gore nikada nije bila prihvacena niti je uvazavana. Nisu je voljeli. Ona zna biti svojeglava i nadobudna ali je donijela u tu skolu silne investicije sve im je uradila. Nazalost to niko nece da pomene jer se uspjeh nikome ne prasta. Najgori su oni kojima je ona najvise pomogla. Sad je takvi pljuju. Tako uvijek bude u politici. Politicki dodjes tako moras i otici. Ljubo koristi priliku u kojoj se sad nasao. Kusljic ga bio sklonio ovaj Bubic ga vratio. Dragani sretno na novom poslu. Nije kraj svijeta.

 6. Neki iz Maslovara koji putuju sa nama pričali su da je Dragana čim je došla raditi kao učiteljica u Maslovarama pošla potkopavati direktoricu kako bi se domogla njenog mjesta. Nadamo se da će tu aktivnost nastaviti i u našoj školi, Dule se nešto vrpolji, zna da je ta stolica u našoj školi okrugla i začas ispadneš iz nje.

 7. Kako je dosla tako je i otisla. Steta sto se ne vraca tamo odakle je i dosla. Ljubo kao i uvjek tacan pouzdan i uvjek radi za interes snsd zato i ima rezultate. Ljubo vole te Maslovare kao i uvjek.

 8. Wtf, sto je ovo ljudi?
  Gde ce skolu upravljati?
  Gdje Trifkovic nesto da odredjuje, ajme ljudi sodoma i gomora nam ne gine

 9. Честитке за Љубу новог предсједника СНСД Котор Варош.

 10. u Maslovarama kažu jutros bilo slavlje u školi, Trifković uspio. Šta samo slave majko mila.

 11. Cestitke Mladenku postenom i cestitom covjeku i dobrom nastavniku. Pravda je spora ali dostizna.

Comments are closed.