Motorijada u Kotor Varošu okupila više od 250 bajkera

4

KOTOR VAROŠ, 30. JUNA – U Kotor Varošu je juče održana tradicionalna osma motorijada, na kojoj je učestvovalo više od 250 bajkera iz Republike Srpske, Federacije BiH, Srbije, Hrvatske, Slovenije i Austrije.


Sekretar Moto-kluba “Orlovi” iz ove opštine Panto Bojić rekao je da je jučerašnjim skupom upotpunjena turistička ponuda Kotor Varoša i da su svi učesnici najavili dolazak i sljedeće godine.

“Atraktivan defile učesnika gradskim ulicama pokazao je da su Kotorvarošani željni ovakvih manifestacija jer je vladalo veliko interesovanje i na nama je da u narednom periodu još više promovišemo moto-sport“, kaže Bojić.

Svi učesnici motorijade saglasni su u ocjeni da na ovakvim skupovima nema mjesta netrpeljivosti ili suparništvu, već se promovišu zajedništvo i humanost, a prije svega ljubav prema životu na motociklu.

Šemsudin Čizmić iz kakanjskog moto-kluba kaže da je Kotor Varoš bio dobar domaćin i da će zbog toga i fantastične atmosfere koja vlada tokom “Motorijade” dolaziti i ubuduće.

“Ima nas sa svih strana, ali ovdje nema predrasuda, svi smo jednaki, dijelimo istu ljubav prema dvotočkašima. Trudimo se da predstavimo bajkere u pravom svjetlu, promovišemo humanost, međusobno druženje i uživanje u dobroj rok muzici“, naglasio je Čizmić.

Stipo Davidović iz moto-kluba “Krejzi bajkers” iz Beča ističe da Kotorvarošani godinama unazad grade pozitivnu priču čiji je rezultat velika posjećenost i odziv klubova.

“Izuzetan prijateljski klub. Mi bajkeri ne poznajemo nacije, vjeroispovijest, poštujemo jedni druge i dobro se zajedno zabavljamo“, rekao je on.

Članovi kotorvaroškog moto-kluba i Crvenog krsta izveli su prije defilea na gradskom trgu pokaznu vježbu u kojoj je simulirana saobraćajna nesreća i zbrinjavanje povrijeđenih lica.

U zabavnom dijelu programa, u večernjim časovima, nastupio je “Sinhro bend”.

Organizator manifestacije je bio Moto-klub “Orlovi”, pokrovitelj opština Kotor Varoš, a organizaciju su podržali i brojni sponzori.

PODELI

4 KOMENTARA

  1. KV je okupiran i tu zive samo u vecini Srbi-KV moze da donese Deklaraciju SLOBODNI GRAD ZA SVE KOTOR VAROS
    i da se skine ta anatema.

  2. Da ne bi i neku muzičku želju,što se tiče simbola,naziva ulica,škola ustanova i slično ,da li bi to predložio i u ostatku nesretne B i H?

  3. primjer kakav KV treba da budeali da se ukinu srpski simboli.imena ulica,skola,ustanova i slicno posto je svjedok na sudu danas dao izjavu za tadasnje politicko vodstvo opstine kojima se sudi za okupaciju Kotor Varosa

Comments are closed.