Načelnik Zdenko Sakan čestitao Kurban-bajram

0

KOTOR VAROŠ, 30. JULA – Načelnik opštine Kotor Varoš Zdenko Sakan čestitao je svim vjernicima islamske vjeroispovijesti predstojeći praznik Kurban-bajram sa željom da ovaj vjerski praznik proslave u zdravlju, miru i radosti.

“Povodom muslimanskog praznika Kurban-bajrama, u ime opštine Kotor Varoš i svoje lično ime, svim vjernicima islamske vjeroispovijesti u Republici Srpskoj i BiH upućujem iskrene čestitke i želje da ovaj veliki praznik provedu u duhovnoj radosti, miru, solidarnosti i plemenitosti. Neka nastupajući praznik darivanja i solidarnosti sa drugima, bude prilika da se pomogne onima kojima je pomoć najpotrebnija, kao i duhovni podstrek za vjersku toleranciju i međusobno razumijevanje, koji su pretpostavka za svaki napredak i bolji život, kako svakog pojedinca, tako i za društvo u cjelini“, istakao je Sakan u čestitki.

Sakan je poželio da ovaj praznik svi dočekaju u krugu porodice i najbližih prijatelja, poštujući preporučene mjere zaštite u vezi sa pandemijom virusa korona da bi na najbolji način zaštitili sebe i svoje najmilije.

PODELI