NAČELNIK ZDENKO SAKAN NAJBOLJI RIBOLOVAC KOTOR VAROŠA (FOTO GALERIJA)

0

KOTOR VAROŠ, 20, juna – Zdenko Sakan, načelnik Kotor  Varoša, pobjednik je takmičenja u lovu ribe udicom na plovak na rijeci Vrbanji.


Drugo mjesto osvojio je Šefik Đuvelek,  dok je treće mjesto zauzeo Anel Tatar.

Istovremeno, Mladen Bandović iz Foče pobjednik je memorijalnog turnira “Flaj fišing takmičarski ribolov Vojo Vuković”, koje je danas održano u Grabovici.

Lazo Kučuk i Senad Fifić zauzeli su drugo, odnosno treće mjesto.

Kod mlađih kategorija prvo mjesto osvojila je Milica Tomić, dok su drugo mjesto podijelile Katarina Kučuk i Jovana Jovičić. Kod dječaka prvi je bio Nemanja Popović, drugoplasirani Matej Lukić, a treći Andrej Glamočak.

Predsjednik Sportsko-ribolovnog društva “Kotor Varoš” Samir Skopljak  je najuspješnijim pojedincima uručio nagrade i priznanja.

Skopljak je rekao da su proteklog vikenda poribljavanjem obogatili riblji fond u rijeci Vrbanji, njenim pritokama Kruševici, Cvrckoj i Jakotini, te apelovao na sugrađane da se zajednički sačuva riba puštena u rijeke i time doprinese generalnom očuvanju prirode.

Članovi SRD “Kotor Varoš” poribili su rijeku Vrbanju i njene pritoke sa 350 kilograma mlađi potočne pastrmke i 100 kilograma potočne pastrmke, te znatnom količinom mladice.

FOTO GALERIJA:

PODELI