Načelnik Zdenko Sakan organizovao prijem za šampionku Saru Marić

0

KOTOR VAROŠ, 15. MARTA – Načelnik opštine Kotor Varoš Zdenko Sakan organizovao je danas prijem za člana lokalnog Džudo kluba “Mladost” Saru Marić, koja je osvojila zlatnu medalju na nedavno održanom seniorskom prvenstvu BiH u Mostaru.


Sakan je pohvalio rezultate Marićeve u ovoj godini, ali i ostalih kotorvaroških džudista, koji su istinski sportski ambasadori opštine Kotor Varoš.

“Svojim radom i zalaganjem oni ostvaruju izvanredne rezultate i zato sam iskoristio priliku da Marićevu novčano nagradim za uspjeh na šampionatu BiH, ali i za medalje koje osvaja u kontinuitetu jer ona na najbolji način predstavlja našu lokalnu zajednicu“, istakao je Sakan.

Marićeva je u kategoriji preko 78 kilograma ostvarila tri sigurne pobjede i tako se, nakon uvjerljivog trijumfa na prvenstvu Republike Srpske, okitila titulom šampionke u BiH u seniorskoj konkurenciji.

“Ovo je još jedan uspjeh u mojoj karijeri i veliki iskorak za budućnost, jer je ovo nastavak odličnih rezultata koje sam imala u mlađim uzrasnim kategorijama. Želim da se zahvalim trenerima Sejdi Tataru i Borislavu Bogdaniću, koji su dali veliki doprinos osvajanju ove medalje“, istakla je Marićeva i dodala da je u avgustu očekuje nastup na Balkanskom prvenstvu.

Pored Marićeve, značajan uspjeh na prvenstvu BiH u Mostaru je ostvarila i talentovana Darija Danilović osvajanjem trećeg mjesta, što je potvrda dobrog rada u klubu svijetle tradicije.

Treneri Džudo kluba “Mladost” Sejdo Tatar i Borislav Bogdanić su se zahvalili načelniku Sakanu što je nagradio trud Marićeve i što u kontinuitetu pruža podršku ovom kolektivu.

PODELI

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here