“NAŽALOST, NAKON DVA NEGATIVNA TESTA…” Novi teniski šok, na korona virus pozitivan i Đokovićev TRENER!

0

SPLIT, 26. JUNA – Poslije Novaka Đokovića i njegove supruge Jelene, pozitivan na testu na novi korona virus je i Goran Ivanišević, jedan od trenera najboljeg tenisera svijeta.

Ivanišević je bio u Zadru, gde je otkazano finale turnira kada je ustanovljeno da je bugarski as Grigor Dimitrov inficiran.

Zbog toga se za titulu nisu borili Đoković i Rubljov, a potom je ustanovljeno još u samom hrvatskom gradu da su pozitivni i tamošnji reprezentativac Borna Ćorić, te kondicioni treneri Dimitrova i Noleta.

Novak Đoković i Goran IvaniševićFOTO: EPA/ANDREJ ČUKIĆ / EPA;

Novak Đoković je uradio test po dolasku u Beograd, gdje je ustanovljeno da su on i supruga takođe inficirani, a sada je to potvrdio i sam Ivanišević.

“Nažalost, nakon dva negativna testa u posljednjih 10 dana, upravo sam saznao rezultate današnjeg, trećeg testa i on je pozitivan na Covid-19. Osjećam se dobro i nemam nikakvih simptoma. Želim da obavijestim sve koji su bili u kontaktu sa mnom na činjenicu da sam Covid-pozitivan i zamolim ih da preduzmu sve potrebne korake da zaštite sebe i svoje bližnje”, poručio je Goran Ivanišević na Instagramu.

Tome je dodao i sljedeće:

“Ja nastavljam s ranije započetom samoizolacijom. Želim svim zaraženima što skoriji oporavak”. (blic.rs)

PODELI