NEDELJKO ČUBRILOVIĆ: KOTOR VAROŠ JE JEDAN OD BASTIONA DEMOS-a

0

KOTOR VAROŠ, 14. SEPTEMBRA – Predsjednik DEMOS-a Nedeljko Čubrilović izjavio je da je Kotor Varoš jedan od bastiona te stranke i da će to sigurno ostati i nakon lokalnih izbora.

’’Očekujemo da nakon 15. novembra DEMOS u Kotor Varošu bude nezaobilazan politički faktor i da naši ljudi daju svoj maksimalan doprinos razvoju te lokalne zajednice’’, izjavio je Čubrilović nakon  sastanka Izbornog štaba kotorvaroškog DEMOS-a.

On je istakao da zadnja istraživanja, koja su rađena na području banjalučke regije, govore o izuzetnom rejtingu DEMOS-a u Kotor Varošu, dodajući kako su aktivnosti lokalnog rukovodstva te stranke očigledno naišle na podršku građana.

Lider DEMOS-a Nedeljko Čubrilović posjetio je danas Kotor Varoš i sa rukovodstvom kotorvaroškog DEMOS-a razgovarao o strategiji za naredne lokalne izbore.

Potom je Čubrilović u hotelu ’’Hajdučke vode’’ prisustvovao sjednici Izbornog štaba Opštinskog odbora DEMOS-a Kotor Varoš, kao  i obuci kandidata sa odborničke liste DEMOS-a na narednim lokalnim izborima.

FOTO REPORTAŽA:

PODELI