NEDELJKO ČUBRILOVIĆ: SREDSTVA OD NOVOGODIŠNJEG PRIJEMA IDU U HUMANITARNE SVRHE

6

BANJALUKA, 21. DECEMBRA  – Predsjednik Narodne skupštine Republike Srpske Nedeljko Čubrilović odlučio je da i ove godine ne bude tradicionalnog novogodišnjeg prijema u Narodnoj skupštini za visoke zvanice iz političkog, javnog i kulturnog života Srpske, a sredstva predviđena za tu namjenu biće donirana u humanitarne svrhe.

Prema molbi Udruženja za pomoć djeci i omladini sa posebnim potrebama “Tračak nade” iz Foče, koje brine o 62 korisnika sa različitim fizičkim i psihičkim poteškoćama sa područja opština Foča i Čajniče, Čubrilović će donirati sredstva potrebna za kupovinu paketa sa hranom i ličnom higijenom za sve porodice korisnika, saopšteno je iz Narodne skupštine Republike Srpske.

On će dio sredstava predviđenih za novogodišnji prijem donirati na molbu Pravoslavnog vrtića “Anđelak” iz Banjaluke za kupovinu učila i didaktičkih sredstava, a dio Fondu solidarnosti za dijagnostiku i liječenje oboljenja, stanja i povreda djece u inostranstvu, u okviru humanitarne akcije “S ljubavlju hrabrim srcima”.

6 KOMENTARA

  1. U ovoj zemlji se nema sta slaviti. Kakve proslave, kakvi bakraci kad je vecina naroda na ivici gladi. Ko moze neka bjezi iz ovog tamnog vilaeta.

  2. Odlican potez. Koliko se novca potrosi na novogodisnje novotarije a svuda oko nas gladni ljudi. Svaki dan gledam djecu u skoli i po djeci najbolje shvatite kako im roditelji zive.

Comments are closed.