NEDELJKO ČUBRILOVIĆ: SRPSKA SLAVILA TRIJUMF VATERPOLISTA SRBIJE

0

BANJALUKA, 24. JUNA  – Predsjednik Narodne skupštine Republike Srpske Nedeljko Čubrilović čestitao je vaterpolistima Srbije osvajanje Svjetske lige i plasman na Olimpijske igre u Tokiju naredne godine, ističući da su još jednom opravdali naziv svjetske velesile u vaterpolu.

On je poručio da su građani Srpske uživali u nevjerovatnoj utakmici i slavili trijumf zajedno sa “delfinima”.

“Iskrene čestitke upućujemo Vaterpolo savezu Srbije, stručnom štabu, cjelokupnom timu, ali i navijačima koji su sinoć na divan i dostojanstven način bodrili `delfine`, kojima ni veliko nevrijeme nad Beogradom nije oduzelo snagu i spriječilo trijumf”, naveo je Čubrilović u čestitki, koju je uputio u ime Narodne skupštine Srpske i u svoje ime.

On je vaterpolistima Srbije poželio sreću u Tokiju i da ostanu i dalje što su bili decenijama unazad – oličenje viteštva, drugarstva i timskog rada koji neizostavno donose uspjeh i pobjedu u svim oblastima života, a u sportu posebno.

Vaterpolisti Srbije osvojili su trofej u Svjetskoj ligi i direktan plasman na Olimpijske igre u Tokiju, jer su juče u spektakularnom finalu u Beogradu, po jakoj kiši, savladali Hrvatsku sa 12:11.