NEZAVISNE NOVINE: Kerezovićeva nezadovoljna radom predsjednika DNS Nenada Nešića

11

KOTOR VAROŠ, 19. oktobra – Daliborka Kerezović, predsjednik DNS u Kotor Varošu  tražila je sastanak sa ljudima iz SNSD-a, jer je nezadovoljna radom predsjednika DNS Nenada Nešića i njegovih najbližih saradnika, prenose Nezavisne novine.

Krajem 2018. godine Kerezovićka je smijenjena je sa pozicije direktora ŠG ”Vrbanja” Kotor Varoš. Na tada održanim opštim izborima, prema riječima lidera SNSD-a Milorada Dodika,  radila protiv kandidata koalicije SNSD-DNS-SP.

– Ona je direktno radila protiv naših zajedničkih kandidata – izjavio je tada lider SNSD Milorad Dodik.

Kerezovićka, na pitanje novinara portala Srpska.info da li su upoznali rukovodstvo DNS sa ovakvim stavom Opštinskg odbora, kaže: “Mislim da to rukovodstvo stranke zna”.

– Nije mi rečeno da se ne prihvata takva odluka OO. Znate šta se sve dešava na lokalu zbog ličnih animoziteta – kaže Kerezovićeva.

Podsjećamo, Predsjedništvo DNS je opštinskim i gradskim odborima dalo rok da se do 21. oktobra izjasne sa kim će u koaliciju za sljedeće lokalne izbore. Međutim, konačnu odluku donijeće vrh stranke. (srpska info – nezavisne – atv)

PODELI

11 KOMENTARA

  1. Izdala ljude koji su je sa sa saltera banke izvukli i postavili za direktora. Izdace i ove. Sljam ostaje sljam.

  2. Ma mjenjaj te stranku,jebes narod bitna je pozicija i pare,sad ako je prilika ko ce cekat drugu. Ova je govno od zene.

  3. Kakva neodgovorna i bahata žena. Znamo kako je uništila šumariju u Varošu. Ima hiljadu lica. Bahata i neodgovorna prije svega.

  4. Ja hocu da budem odbornik, dosta si ti uzimala sve sebi od stranke, teze je od tebe izvuci marku nego Rujiku preorati.

Comments are closed.