Noćni život, gole grudi i Božić u Banjaluci (FOTO)

0

KOTOR VAROŠ, 11. januara – Ovih dana na Instagramu je popularna fotografija na kojoj poziraju dvije banjalučke starlete, od kojih je jedna pokazala obnažene grudi.

Jedan od razloga za povećan broj turista u Banjaluci tokom novogodišnjih praznika, osim tradicionalne gostoljubivosti, dobre hrane i noćnog provoda, svakako su i Banjalučanke koje su po svojoj ljepoti prepoznate širom Balkana.

Odlučujući faktor mogao bi da bude i trend obnaženih grudi među starletama najvećeg grada u Republici Srpskoj. Tako je ovih dana virtuelnu pažnju privukla Tanja Šobot, jedna od klaberki poznatih po zagarantovano dobrom noćnom provodu u banjalučkim lokalima.

Korisnik Instagram profila sir_john_sr objavio je fotografiju ove Banjalučanke obnaženih grudi, na kojoj pozira sa svojom “poznatijom” koleginicom Žanom Braunović, još jednom domaćicom popularnog banjalučkog noćnog kluba.

Sve je bilo propraćeno kratkim komentarom: “Božić u Banjaluci”.

Da moda golih grudi nije zaobišla ni Banjaluku pokazuje primjer od prije mjesec dana, kada je još jedna od klaberki objavila eksplicitnu fotografiju. Riječ je o Zorici Đuričić, još jednoj od najpraćenijih Instagram Banjalučanki, koja je namjerno ili slučajno, mnogobrojnim pratiocima na ovoj društvenoj mreži pokazala svoje adute.

(Istinito)