Danas obilježavanje Dana Kotorvaroške brigade VRS: Sjećanje na najbolje sinove kotorvaroškog kraja

5

KOTPR VAROŠ, 11. juna  – Opštinska boračka organizacija Kotor Varoš i Opština Kotor Varoš organizovaće danas obilježavanje Dana Kotorvaroške brigade Vojske Republike Srpske.  

Polaganje cvijeća i parastos za poginule borce odbrambeno-otadžbinskog rata Republike Srpske na centralnom obilježju u Kotor Varošu održaće u 10:00 časova.

Druženje u sali Opštinske boračke organizacije počeće nakon polaganja cvijeća i služenja parastosa za poginule borce u odbrambeno-otadžbinskom ratu u 10:30 časova.

Opštinska boračka organizacija poziva porodice poginulih i nestalih boraca, ratne vojne invalide, borce i građane da prisustvuju programu obilježavanja.

PODELI

5 KOMENTARA

  1. Medina

    Predivna Drzava ” Republika. Srbska ” priznata samo od Strane Srba.

    Pozdrav svima posebno Jagodici od Biljane.🤗

  2. Zds tebi je jednom rečeno da se poklopiš ušima i sutiš.Potpisuješ se sa zds a ovamo pišeš gluposti. a ti Begiću prestani baljezgati da si ti nekakav najbolji pisac.Andrić,Hozić, Mak Dizdar Ćopić,Kulenović.Vjerovatno si čuo za njih??????????????????????

  3. u spomen na sjecanje za 11 juni i992 godine, za citanje ovog teksta kojieg ste postavili ujedno procitajte i intervju sa mnom pod naslovom Ibrahim Begic Kotorvarosanin u egzilu od Bedrudina Gusica.Potpuno se slazem s time sto ste postavili a kad procitate moj intervju mislim da se necete sloziti sami sa sobom.Ja bih volio da je istina to sto postavljate i pisete i ona jeste istina, ona je takva, nije nikako drugacija, Srbi su okupirali Kotor Varos 11 juna 1992 godine, tu nema nikakve dileme i cestitam vam ja, Ibrahim Begic, rodjeni Kotorvarosanin i nabolji pisac Bosne.Da, bio je tada i Bajram.Ne bih htio da vam dragi Srbi kratim vase dozivljaje i ubjedjenja.Srecom da sam vas imao.Uzivjate u okupaciji i sto bi se ono rekllo :”Ali bez mene”.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here