Obren Cvijanović novo pojačanje mostarskog Veleža

0

KOTOR VAROŠ, 13. JUN – Dok su igrači na zasluženom odmoru, rukovodstvo Veleža iz Mostara vrijedno radi na popunjavanju igračke križaljke za sljedeću sezonu.

Nakon što je postignut dogovor sa iskusnim napadačem Nusmirom Fajićem, za Velež će u sljedećoj sezoni nastupati i 23-godišnji Kotorvarošanin Obren Cvijanović koji u Mostar dolazi iz gradačačke Zvijezde, a ponikao je u omladinskoj školi kotorvaroške Mladosti.

„Drago mi je da sam došao u jedan veliki klub kao što je Velež, koji ima ogromnu tradiciju i sjajne navijače. Prvi dojmovi su odlični, jer sam prezadovoljan kako sam primljen i dočekan od ljudi iz kluba. Iskreno se zahvaljujem treneru Ibri Rahimiću i upravi na tome“, rekao je Cvijanović, pa dodao:

“Poznajem pojedine igrače Veleža i smatram kako imamo ekipu da se borimo za sam vrh tabele. Sa svoje strane, mogu obećati da ću pružiti svoj maksimum kako bismo vratili Velež tamo gdje mu je i mjesto, a to je Premijer liga.“

U protekloj sezoni Cvijanović je kao igrač Zvijezde na 28 utakmica postigao 11 pogodaka, a na svom kontu ima i jednu asistenciju.

PODELI