Održana završna priredba kotorvaroških predškolaca

0

KOTOR VAROŠ, 31. MAJA – U veselom i maštovitom programu, na kakav su roditelji već navikli, u Kotor Varošu je sinoć održana završna priredba za predškolce JU Dječiji vrtić „Larisa Šugić“ Kotor Varoš, na kojoj su vrijedno radila dječica sa svojim vaspitačicama.


Ove godine po prvi put u vrtiću u Kotor Varošu su formirane dvije grupe predškolaca, te su iz tog razloga organizovane dvije priredbe.

U školu će od septembra i četvoro djece iz organizacione jedinice „Dermal“ i jedno dijete iz organizacione jedinice „Maslačak“, a završetak svog školovanja će obilježiti prigodnim programom u svojim objektima.

Mališani iz dvije grupe su izveli prigodan program sačinjen od plesnih, glumačkih i recitatorskih tačaka koje su činile program pod nazivom “Jedino drugarstvo nema kraja”.

Vaspitačice koje u pripremale program su istakle da je ovo veliki dan kako za roditelje i za djecu prvenstveno, tako i za ustanovu.

„Svi smo bili posebno inspirisani ispraćajući generaciju predškolaca sa puno emocija, plesnim koracima, pjesmom u novu fazu odrastanja, puštamo ih u novi svijet, što predstavlja krunu našeg rada“, naglasile su vaspitačice.

Pored djece iz redovnog vrtićkog programa i ove godine je organizovan Program pripreme pred polazak u školu za dvije grupe djece koja do sada nisu pohađali vrtić.

PODELI