OSNIVAČKA SKUPŠTINA DEMOSA U KOTOR VAROŠU: DEMOS ĆE ODLUČIVATI KO ĆE BITI NOVI NAČELNIK KOTOR VAROŠA

0

KOTOR VAROŠ, 14. aprila – Na Osnivačkoj skupštini Opštinskog odbora  Demokratskog saveza (DEMOS) večeras je u Kotor Varošu izabran opštinski odbor od 47 članova, nadzorni odbor i statutarna komisija.

U narednih 15 dana biće izabrano Predsjedništvo kotorvaroškog DEMOS-a, rukovodstvo i ostali statutom predviđeni stranački organi.

Predsjednik Narodne skupštine RS i lider DEMOS-a Nedeljko Čubrilović izjavio je da je kotorvaroški odbor stranke jedan od najorganizovanijih odbora u Republici Srpskoj.

’’Rezulat ove ekipa ljudi, okupljene oko DEMOS-a u Kotor Varošu, konstantno ima tendenciju rasta. I to ne slučajno. Iza svih naših rezulata u Kotor Varošu stoji ogroman rad, velika posvećenost i odanost našim političkim cilјevima’’, rekao je Čubrilović.

On je potsjetio da su ljudu u kotorvaroškom DEMOS-u do rezultata dolazili zato što su postavlјali realne cilјeve, ali i zato što su u stranci stvorili zdravu konkurenciju i svima jasno stavili do znanja ispod kojih granica ne idu.

’’Ostajemo dosljedni sebi i principima na kojima je nastao DEMOS, duboko vezani sa našim članstvom i našim građanima’’, poručio je Čubrilović.

Prema njegovim riječima, ’’na ljudima u DEMOS-u je da rade i grade ovaj grad, da građanima Kotor Varoša pokažemo i dokažemo da može bolje, da politika nije samo poligon za ostvarivanje ličnih interesa i da smo u svakoj prilici i na svakom mjestu uz građane Kotor Varoša’’.

Na osnivačkoj skupštini OO DEMOS Kotor Varoš rečeno je da je DEMOS trenutno, ako ne najjača, onda sigurno među dvije najjače stranke u Kotor Varošu.

’’Bez naše podrške nijedan kandidat ne može postati načelnik ove opštine u oktobru naredne godine niti iko može formirati novu skupštinsku većinu. Ali, nećemo pogriješiti ako kažemо i da je došlo vrijeme da DEMOS konačno  ovdje dobije svog načelnika’’, poručeno je sa Osnivačke skupštine Opštinskog odbora DEMOS-a Kotor Varoš.

FOTO GALERIJA: