Osumnjičeni za napad na policajca u Kotor Varošu sproveden u Okružno javno tužilaštvo Banjaluka (VIDEO)

10
KOTOR VAROŠ, 23. marta – Miloš Čupić iz Kotor Varoši koji je sinoć pijan pretukao policajca ispred Policijske stanice sproveden je u Okružno javno tužilaštvo Banjaluka.

Podsjećamo, on je noćas fizički napao dvije osobe u ugostiteljskom objektu u Kotor Varošu, a potom narušavalo javni red i mir ispred zgrade kotorvaroške Policijske stanice, gdje je fizički napalo policijskog službenika, saopšteno je iz Policijske uprave Banjaluka.

Povrijeđeni policijski službenik prebačen je u Univerzitetski klinički centar Republike Srpske u Banjaluci gdje mu je ukazana ljekarska pomoć.

Čupić je uhapšen i podvrgnut alkotestiranju kojim je utvrđeno da ima 1,19 promila alkohola u krvi.

/RTRS- ATV/

PODELI

10 KOMENTARA

  1. Vratiti ovlaštenja policiji,napad na službeno lice.Adekvatan odgovor kao nekad.Ko voli nek izvoli da ga umotaju u jagnjeću kožu.

  2. Nazalost ovakakav problematican tip koji se veze za droge kao nagradu dobio je radno mjesto u skoli kako bi bio sto blize nasoj djeci. Zna se i ko ga stiti. Sve se zna i svi znaju. Niko ne reaguje. Ceka se ocito najtezi incident. Tako je bilo i sa raskrsnicom u Maslovarama koja jos uvijek nije rijesena. A zna se i to ko koci. Dok se sirotinjska djeca kaznjavaju zbog 5 kilometara prekoracene brzine tatini sinovi mogu tuci i policajce. Nek nam bog pomogne.

  3. Cim si iz Maslovara mozes raditi sta hoces, gore nikad nema patrola ni racija gore kafane rade 00-24

  4. Ljudi što se lažemo, cijelo društvo je znalo da je dečko problematičan i sad od jednom kao da je nezz šta. Prvo treba uzeti istoriju događaja u zadnje četiri godine, do sada. Prošli i ovaj šta su uradili komandir, čim se bavi, nemoj da se lažemo, jel toliko tata može povesti kubika na šticaru da sve lopovluka njegove može zataskati

Comments are closed.