Ovako se slavio 24. april u kotorvaroškoj osnovnoj školi u predvečerje rata (VIDEO)

5

KOTOR VAROŠ, 17. novembra – Ovako se slavio 24. april u kotorvaroškoj osnovnoj školi u predvečerje rata. 

Mnogo poznatih lica od kojih neka, nažalost, nisu više među nama.

PODELI

5 KOMENTARA

  1. ne bi bilo gorih ljudi od Srba da nije tih mojih i ovih mojih u Bosni svoj, tako da ste helem Srbi na drugom mjestu.Gori od vas su Bosnjaci.To se tako desilo, tako je i uzivajte.

  2. Sad mi se cini da imam dva zivota,kako mi je Sonja Radosevic,novinarka iz Crne Gore na moja pisanja o Kotor Varosu vec rekla da sam iz zasluzio.Pocetkom napada Srba na moj Kotor Varos,gdje sam rodjen i odrastao i relativno bio opstepoznat,vecina me znala po mnogo cemu a ja sam zahvaljujuci svojim omladinskim i drugim aktivnostima znao svu vecinu,ja sam kako su govorili bio zlatno dijete Kotor Varosa.Buduci Predsjednik Opstine,kako su govorili. Helem, skraceno,dosao je rat, koji mene nije iznenadio.Jedino sto tada nisam znao da ce to biti Srbi.Znao sam postupak i postupio tako.Izvukao zivu glavu,zenu i dvoje djece…..i tako,poceo sam pisati svoju knjigu Kotor Varos Ratni Raspored. U Izraelu.Napisao i zavrsio. U tih godina,napustio sam Izrael,dao cuveni intervju za Jerusalem Post,kojeg srpski obavjestajci u dijelovima objavljuju u Srpskom Glasu.. te na isti Sinisa Vukovic,geometar, mi porucuje :”Samo vi pisite vasu istoriju,mi imamo srpsku istoriju.Pa eto napisah je.Nasu istoriju.Naslov intervjua je Nobody Knows Why,novinar Abraham Rabinovich.Nedeljno,specijalno izdanje,koje citaju na svim kontinentima, sve predsjednicke sluzbe svijeta.Ko hoce moze da procita,naruci se iz arhive Jerusalem Posta….helem….Poslije sam stigao u Slovacku,iz Slovacke u Njemacku,odatle u Ameriku….i u Americi srecem Nedeljka Draguljica i njegovu zenu Danu.Pijemo kafu u stanu Dubravka Celikovica i njegove zene Bozane i Nedjo pocinje pricu…..pricao je o cobanima koji su tjerali ovce kroz Vrbanjce i price iz SUP-a,…nisam mogao izdrzati i kazem mu :”Nedjo,vi kada ste silazili s brda u carsiju bili ste uzdignute glave pa niste vidjeli nas koji smo rodjeni u carsiji a mi koji smo rodjeni u carsiji dobro smo vidjeli vas, seljake. Dana se nasmija i rece :”E moj Ibrahime,htio je Nedjo Srbe ali Srbi nisu htjeli Nedju. Ja sam ga spasila. Helem Srpkinja Dana i ja Ibrahim,odlicno smo se razumjeli. Et tako.I,dovrsio ja davno onaj rukopis,izreklamirao to ne sve strane ali jos nisam objavio.Zasto nisam objavio.Shvatio sam nakon dugo godina jedno a to je da sam ja uvjek na pogresnoj strani.Ovaj put na svojoj…..Gledam ovaj video,na kojem vecinu,skoro sve poznajem i vecina njih mene,i jos dublje i jos vise, smatram sve sto sam pisao,izgubljenim slucajem…a davno sam pisao,poznat po forumima….mimo rukopisa knjige, da, ne mogu halaliti Srbima za ono sto su uradili u Kotor Varosi, da nisam Srbin i da to ne mogu biti,posto sam musliman,pisao sam da bih jebo svakog cetnika, bez problema, cak i da cetnik jebe mene ali,ipak,gledajuci svu ovu bijedu,prijasnju i sadasnju, i nas i vas,posebno na ovom videu, ne mogu se oteti dojmu, cak i sada na pogresnoj strani,da su Srbi ipak,bili u pravu.Ruzno ali istinito receno.A onaj moj rukopis ne vrijedi vise ni pisljiva boba……i nemojte pokusavati vi koji pisete,uopste pisati,zaista bijedno je za citati.Ja sam,Ibrahimbeg, najbolji pisac Bosne…..Vidim Ranko Gavranic igra a Sefko Dizdar pusi….Helem, moji Kotorvarosani.

  3. gledajuci ovaj video, sve nesto kontam da je ipak dobro sto su nas sve Srbi razjebali.Ipak,previse je bilo furseta,sto jest, jest.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here