PANE GAVRIĆ: DEMANTUJEM SVE NAVODE IZ TEKSTA ČEDE TEPIĆA KOJI SE TIČU UREDNIKA ”GLASA KOTOR VAROŠA” I BILO ČIJE PRIVATNOSTI

5

KOTOR VAROŠ, 14. septembra – Pane Gavrić demantovao je večaeras sve navode iz teksta koji je Čedo Tepić objavio na svom FB profilu, a koji se odnose na urednika portala ’’Glas Kotor Varoša’’ i ostale detalje iz bilo čije privatnosti, te tražim od Tepića da sporno pismo odmah povuče.

”Ograđujem se od svih navoda u tekstu koji se konkretnu ne tiču dešavanja na Meokrnju i ne želim se upuštati u bilo čiju privatnost”, rekao je Gavrić.

PODELI

5 KOMENTARA

  1. Nepoznato….A sto malo ne napises koliki je procenat Srba u Sarajevu danas a koliki je bio pre rata. Vracas se nazad 27 28 godina pa vrati se i pisi malo sta ti je djeda prico koliko je srba pobijeno u drugom svetskom od strane Muslimana. A jos jedno tvrdis da pobijas sva pisanja Srpskih medija o Varosu a da su tvoja istinita . Pa dobar si ti za pijace jer onaj ko prodaje jvek prica njegova roba je najbolja.

  2. Procitaj intervju koji je objavio Bedrudin Gusic….ukucaj Ibrahim Begic pa da ostali Srbi saznaju istinu o pogibiji Alekse Tepica…..a i sve ostalo o Kotor Varosu.Iz mojeg pera.

  3. Dragi Pane kako ćes potpisati a da nisi pročitao sta potpisujes, posebno ako ti je ovaj Tepić poturio, čujem da idu tuzbe za Tepića sta ces na sudu reci kao sudija – da nisi znao sta potpisujes???? O drzavo imali te?????

  4. Tako je Pane kad se sa jajarama ima posla. Sad se vadi kao ugledni sudija iz pronlema u koji te budala uvukla. Sretno.

Comments are closed.