PJEVAČ ZAPOČINJE NOVI BIZNIS: Miroslav Ilić došao na ideju kako da ZGRNE VELIKE PARE

0

Miroslav Ilić odlučio je, prema pisanju domaćih medija, da započne biznis sa izdavanjem nekretnina.

Miroslav u Beogradu ima nekoliko stanova koje planira da preuredi, a potom da ih rentira, piše Kurir.

U tome ga podržava supruga Gordana.

– Njegova Gordana ne slaže se s tim da Miroslav samo radi, iako on može još da pjeva i ima dosta poziva za nastupe. Ona smatra da je on došao u godine kada treba da uživa sa svojom porodicom i ne misli o finansijama, jer je 55 godina radio, mučio se, putovao… Ilić je skroman čovjek i novac mu nikada nije bio na prvom mjestu, ali shvatio je da će mu biti dosadno kada koncerte svede na minimum. U razgovoru s jednim prijateljem došao je na ideju o biznisu koji mu neće oduzimati mnogo vremena, a moći će dobro da zaradi. Pošto godinama živi u kući u Višnjičkoj banji, iz koje ne planira da se iseli, on će stanove koje ima u Beogradu izdavati, možda i na dan. Neće mu sigurno biti teško da počne ovaj posao, jer su njegovi kontakti veoma jaki i imaju veze s estradom, politikom, sportom, ugostiteljstvom… – naveo je izvor ovog lista.
Kako se dalje navodi, pjevač će od proljeća više vremena provoditi u rodnim Mrčajevcima, gdje je kuću dotjerao do perfekcije.

– Bez svog sela ne može. I kad je u najvećim obavezama, tamo redovno odlazi, ali još uvijek nije u mogućnosti da se preseli. Ipak mu je nezgodno da stalno putuje za Beograd, pa je odlučio da nikud ne žuri i da sačeka vrijeme kada će moći na miru da uživa u nasljedstvu koje mu je otac ostavio. Kuću je, kao što znate, potpuno obnovio i sada izgleda fantastično. Jedna je od najljepših u Mrčajevcima. Miroslav i Gordana stalno odlaze tamo, prija im da tamo provode vrijeme – dodao je izvor.

Miroslav Ilić za sada nije komentarisao ove navode.

PODELI