Fagus7 22

Početkom decembra Centar za socijalni rad na novoj lokaciji

0

KOTOR VAROŠ, 16. NOVEMBRA – Početkom decembra radnici Centra za socijalni rad u Kotor Varošu će neuslovne prostorije u kojima su do sada radili zamijeniti sa obnovljenim prostorijama u objektu pored kotorvaroške kino-sale.


Radovi na rekonstrukciji objekta su u toku i planirano je da moderno opremljene prostorije budu u funkciji početkom narednog mjeseca.

Načelnik opštine Kotor Varoš Zdenko Sakan je posjetio izvođače radova i uvjerio se da će u novim prostorijama uslovi rada biti znatno kvalitetniji.

„Centar je bio smješten u trošnoj baraci iza zgrade opštine Kotor Varoš, koja je izgrađena 70-ih godina prošlog vijeka i tada je planirana kao privremeni objekat. Upotrebna vrijednost zgrade je davno istekla, nije bio dovoljan broj kancelarija za kvalitetan stručni rad sa strankama. Sada će taj problem biti riješen na zadovoljstvo svih korisnika i zaposlenih u ovoj ustanovi“, istakao je Sakan.

U novim prostorijama će biti obezbijeđeni kvalitetniji uslovi rada, što će doprinijeti da rad zaposlenih sa strankama bude produktivniji i konstruktivniji, a sve u cilju ostvarivanja ciljeva što bolje socijalne zaštite korisnika usluga kotorvaroškog Centra za socijalni rad.

PODELI

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here