Poribljavanje rijeke Vrbanje i njenih pritoka sa mlađi potočne pastrmke i mladice

3

KOTOR VAROŠ, 11. JUNA – U cilju zaštite i očuvanja ribljeg fonda rijeke Vrbanje i njenih pritoka Sportsko-ribolovno društvo Kotor Varoš će organizovati brojne aktivnosti od 18. do 20. juna, a sve u cilju zaštite i očuvanja ribljeg fonda rijeke Vrbanje i njenih pritoka.

U petak (18. juni) će se u saradnji sa SRD „Banjaluka“ obaviti poribljavanje rijeke Vrbanje i njenih pritoka sa većom količinom mlađi potočne pastrmkei mladice.

Dan kasnije će se obaviti poribljavanje rijeke Vrbanje i njenih pritoka u saradnji sa AD „Luka“ Šiprage.

Trećeg dana (nedjelja 20. juni) biće održan takmičarski ribolov u lovu ribe udicom na plovak na rijeci Vrbanji na lokalitetu gradskog trga i kupališta „Bjeline“.

Istog dana će u na rijeci Vrbanji i njenim pritokama u mjesnim zajednicama Grabovica i Šiprage biti održan memorijalni „Flaj fišing takmičarski ribolov Vojo Vuković“.

Proglašenje pobjednika u takmičarskom ribolovu će biti upriličeno u nedjelju sa početkom u 15.00 časova na gradskom trgu.

Iz SRD „Kotor Varoš“ su pozvali sve ljubitelje ribolova i prirode, kao i zainteresovane građane da prisustvuju navedenim aktivnostima.

Neophodno je da se svi učesnici i posjetioci pridržavaju odluka i mjera Republičkog štaba za vanredne situacije i Instituta za javno zdravstvo Republike Srpske u cilju zaštite stanovništva od virusa korona.

PODELI

3 KOMENTARA

  1. E moj….KOTORVAROŠANINU da nije tog gospodina u uniformi teško bi funkcionisalo i opstalo udrženje ribolovaca grada Kotor Varoša….al naravno uvjek ima onih poput TEBE da im smeta sve što se radi kako treba i pošteno….Al malo vas je na svu srecu…I da bilo bi nam svima bolje da ima ovakvih ljudi još kako ti reče u ODJELU…Svako dobro ribolovačkom udrženju….

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here