PORODIČNI “BIZNIS”: Prijavila pljačku, a sinu i suprugu pomogla da uzmu plijen

0

DERVENTA, 13. februara – Derventska policija rasvijetlila je pljačku novca iz jednog kafića u tom gradu, te uhapsila jednu ženu, njenog sina i nevjenčanog supruga, potvrđeno je za Srpskainfo.

Prema našim informacijama uhapšeni su Ognjenka Cicović (39), njen sin Nemanja (22) i njen nevjenčani suprug Željko Vukman (22).

Prije hapšenja, policiji se juče oko 05.50 časova, obratila čistačica jednog ugostiteljskog objekta iz Dervente, koja je prijavila, da kada je otključala i otvorila ulazna vrata navedenog ugostiteljskog objekta, da je nepoznati muškarac ušao u isti, oborio je na pod, a zatim obio aparat za igre na sreću, odakle je ukrao novac a potom se udaljilo u nepoznatom pravcu.

– Odmah po prijavi su postupili policijski službenici Policijske stanice Derventa koji su operativnim radom došli do saznanja da su navedeno krivično djelo izvršila prijaviteljka odnosno O.C, zajedno sa N.C. i Ž.V, svi sa područja opštine Derventa – rekla je portparol PU Doboj Dragana Kerkez.

Ona je pojasnila, navodeći inicijale, da je Civovićeva s obzirom da posjeduje originalni ključ ulaznih vrata navedenog objekta, otključavala vrata nakon čega su N.C. i Ž.V. uz pomoć podesnog predmeta nasilno otvorili metalnu kasu aparata za igre na sreću, odakle su otuđili novac a potom se sa putničkim automobilom udaljili sa lica mjesta.

– Zahvaljujući brzoj reakciji policije sav otuđeni novac u iznosu od oko 900 KM je pronađen i biće vraćen oštećenom licu – istakla je Kerkezova.

Navedena osobe su lišene slobode i nad istima je izvršena kriminalistička obrada.

Nakon dokumentovanja i kompletiranja predmeta Okružnom javnom tužilaštvu Doboj će protiv osoba inicijala O.C. biti dostavljen Izvještaj o izvršenom krivičnom djelu “Lažno prijavljivanje krivičnog djela” dok će protiv lica inicijala N.C. i Ž.V. biti dostavljen Izvještaj o izvršenom krivičnom djelu „Teška krađa“. (srpska info)

PODELI