Povodom Dana opštine Kotor Varoš: Zlatna povelja biznismenu Enveru Moraliću

8

KOTOR VAROŠ, 19. aprila – Odbornici  Skupština opštine Kotor Varoš, na sjednici koja će biti održana u ponedjeljak, razmatraće rješenje o dodjeli priznanja povodom Dana opštine. 


Predloženo je da za postignute kolektivne i pojedinačne uspjehe u radu, koji predstavljaju poseban doprinos za razvoj opštine Kotor Varoš, Skupština opštine Kotor Varoš,  povodom 24. aprila – Dana opštine, dodijeli sljedeća priznanja:

ZLATNA POVELJA: Enver Moralić

PISMENE ZAHVALNICE: 

1) Fasmal s.p. Kotor Varoš,
2) Slaven Vučanović,
3) Pro-Dinex d.o.o. Maslovare,
4) Mile Đekanović-posthumno,
5) Ahmet Ćirkić-posthumno.

PODELI

8 KOMENTARA

  1. Dobro je da odrzavate takvu atmosferu u Kotor Varosu-jednaku za sve,mozda nekada bude i od koristi,nikada se ne zna.
    Nisam ambiciozan,znam dobro da za mene nema vise mjesta u Kotor Varosu,dovoljno sam liud da to znam.Nisam bio ambiciozan ni prije,samo pisem i govorim ono sto jesam za razliku od drugih koji prosto nisu,zato me i ne podnose. Nisu oni sami,niko ne podnosi kad mu kazes ko je i ko su a ja znam i jesam ono sto pricam i pisem…ogromne su to razlike i njima nedoknadive

  2. Neskrivene ambicije moj pjesnik.Samo Mungos je u pravu.
    A to za brukanje mozda da mi u mojem rodnom Blatnjaku preinacite ulicu u Ibrahimbegova.Ulica,sokak,cosak,nije vazno. Nekada je bio Blatnjak a danas je Zlatnjak.
    O Srbima i Kotor Varosu nista nisam pisao osim o ratu i u ratu.Nikada niko od ljudi koji su me citali i citaju i dalje,sirom bivse Jugoslavije i koji mi se javljaju,osim jednog iz Cacka koji je trazio da mu posaljem knjigu,hoce da sazna istinu nakon mojih napisa,nisu spominjali Kotor Varos nego su jedni me napadali o mojim napisima o Srbima uopsteno kao definiciji,ministarka iz Crne Gore i Bosnjaci koji ja licno negiram ime,od njih,oni bi me pojeli ziva.Helem,svi redom su rekli ono moje gore samozvano,da sam talenat i da pisem tako dobro i slikovitomi sa svojim stilom-kao novi pravac u knjizevnosti. Inace,neki dan sam bio sa Mirsadom Hadzikadicem koji mi je rekao, Mirsad je bio kandodat za clana PredsjednistvaBiH i ima Platformu za Progres-Nemoj im pisati,ne razumiju te.Odgovorio sam :”Ti se bavis politikom vjerovatno tebe razumiju”,tako da i njemu sam jedva objasnio da sam ja obican i niko i nista i da kao takav imam vise i najveca moguca prava od bilo koga da pisem o svom Kotor Varosu i Srbima u njemu.Eto,izvinjavam se normalnim ljudima,sta sve ne pisem.

  3. Ti bi samozvani pisac bas trebao nagradu ali za brukanje Kotor Varosa. Toliko gadosti si napisao o Kotor Varosu i Srbima da si rekorder kojeg niko nece stici. I zato zacuti bruko jedna a najbolje bi bilo da se izvines svim gradjanima Varosa. Ti si nasa sramota samo nas sramotis.

  4. mogao sam i ja bar dobiti kakvu zahvalnicu za svoja pisanja,niko ne bi ni cuo za Kotor Varos da ja ne pisem

Comments are closed.