Poznati advokat tvrdi: Đoković treba da dokaže samo jednu stvar i igraće na AO

0

MELBURN, 15. JANUARA – “Dobiće privremenu zabranu deportacije za narednih nekoliko nedjelja, možda i mjesec dana. I naravno, to je sve što je važno u ovom trenutku”, rekao je Kvili.

Poznati australijski advokat Džastin Kvili, koji je prije prvog saslušanja bio uvjeren da će Novak Đoković dobiti Vladu na sudu, uvjeren je da će prvi reket svijeta igrati na Australijan openu!

Đoković je trenutno ponovo u hotelu užasa u kom je i ranije nalazio i čeka novo saslušanje na sudu koje je zakazano za 23.30 po srednjeevropskom vremenu, a Kvili ističe da je potrebno da on i njegovi advokati urade samo jednu stvar ako želi da igra na AO.

– Ja sam poprilično uvjeren da će Đoković dobiti privremenu zabranu deportacije. On samo treba da dokaže da postoji ozbiljan slučaj za suđenje. To je jezik koji u suštini znači da postoji sporan slučaj. Jednom kada to dokaže, on će lako preći preko druge prepreke, a to je činjenica da neće morati da se vrati ovamo – rekao je Kvili i dodao:

– On ne može da osvoji Australijan open u martu. Tako da, ako uspije da dokaže da postoji sporan slučaj, on će lako preći drugu prepreku, što je takozvani balans pogodnosti. Dobiće privremenu zabranu deportacije za narednih nekoliko nedjelja, možda i mjesec dana. I naravno, to je sve što je važno u ovom trenutku.

Podsjetimo, tokom noći je završeno preliminarno ročište kada je u pitanju Đokovićev slučaj.

(Telegraf.rs)

Printskrin: Twitter/Stephen Mayne

PODELI