Predsjedništvo OO DNS Kotor Varoš: Osuđujemo Momićeve uvrede na račun komandanta Kotorvaroške brigade VRS pukovnika Vojina Ubiparipa

0

KOTOR VAROŠ, 16. novembra –Predsjedništvo Opštinskog odbora DNS-a Kotor Varoš na večeras održanoj telefonskoj sjednici oštro je osudio neprimjerene i uvredljive komentare na račun pukovnika Vojina Ubiparipa, ratnog komandanata Kotorvaroške brigade VRS, od strane novinara Darka Momića iz Kotor Varoša.

’’Smatramo da su uvrede na račun pukovnika Ubiparipa do sada nezabilježen slučaj omalovažavanja Kotorvaroške brigade VRS, njenog oficirskog kadra i pripadnike jedinice’’, ističe se u saopštenju Predsjedništva OO DNS Kotor Varoš.

Navedeno je da Momićevi neprimjereni komentari o pukovniku Vojinu Ubiparipu vrijeđaju svakog časnog borca VRS i na brutalan i prostački način omalovažavaju čovjeka koji ima nemjerljiv doprinos u odbrani Republike Srpske.

’’Na Momićeve uvrede na račun DNS-a, koje su mjesecima prisutne iz njemu, a i nama dobro znanih razloga, nikada nismo odgovarali, jer bi bilo jadno i žalostno spustiti se na njegov nivo, ali na ovakve uvrede na račun komandanta Kotorvaroške brigade VRS pukovnika Vojina Ubiparipa bili smo primorani da reagujemo’’, ističe se u saopštenju Predsjedništva OO DNS Kotor Varoš.