Privredni savjet Kotor Varoša: Usvojen izvještaj o utrošku novca od naknade na osnovu prodaje šumskih drvnih sortimenata

0
KOTOR VAROŠ, 27. MARTA – Na današnjoj sjednici Privrednog savjeta opštine Kotor Varoš, kojojm je predsjedavao načelnik opštine Zdenko Sakan, usvojen je godišnji plan o korištenju sredstava naknade na osnovu prodaje šumskih drvnih sortimenata u 2024. godini, kao i izvještaj o utrošku sredstava po osnovu godišnjeg plana o korištenju sredstava naknada na osnovu prodaje šumskih drvnih sortimenata u prošloj godini.


Članovi Privrednog savjeta su usvojili program korištenja sredstava naknade na osnovu promjene namjena poljoprivrednog zemljišta u nepoljoprivredne svrhe i program o korištenju sredstava posebnih vodnih naknada za 2024. godinu.

Jenoglasno su usvojeni i izvještaji za prošlu godinu o utrošku sredstava po osnovu programa o korištenju sredstava posebnih vodnih naknada, o utrošku sredstava od koncesione naknade i o utrošku sredstava po osnovu programa o korištenju sredstava naknade na osnovu promjene namjene poljoprivrednog zemljišta u nepoljoprivredne svrhe.

PODELI