PRIZNAJEM, POGRIJEŠILI SMO – SVE JE BILO PRERANO: Nole se izvinjava na mrežama – poziv na testiranje

0

BEOGRAD, 23. JUNA – Oglasio se Novak.

Nakon saznanja da je najbolji teniser svijeta Novak Đoković pozitivan na testiranju za KOVID 19. mnogi listovi ali i kolege i stručnjaci osuli su paljbu po prvom reketu svijeta. Srpski teniser se u toku dana oglasio preko društvenih mreža kratko i jasnom porukom.

– Zaista mi je žao što je naš turnir prouzrokovao štetu. Sve što smo uradili u proteklih mjesec dana radili smo čistog srca i iskrenih namjera. Vjerovali smo da naš turnir poštuje sve bezbijednosne protokole koje su propisane. Naš turnir je bio humanitarnog karaktera sa idejom da pomognemo teniserima iz regiona, da im omogućimo uslove da igraju, ostvare prihode, i na taj način lakše prebrode ovaj težak period. Pogriješili smo, sve je bilo prerano. Ne mogu da iskažem koliko mi je žao zbog svakog slučaja infekcije.

Ukoliko ste prisustvovali Adria Tour-u ili ste bili u blizini nekoga od prisutnih, molim vas testirajte se i držite socijalnu distancu. Za one koji su bili u Beogradu ili Zadru dijelićemo zdravstvene resurse u neposrednoj budućnosti. Ostatak turnira je otkazan, fokusiraćemo se na one koji su se nažalost zarazili. Moliću se za vaše potpuno ozdravljenje – napisao je Đoković na Instagramu. (srbijadanas.com)

Foto: MN Press

PODELI