Fagus8 22

RADENKO BUBIĆ: PLATE U ”DERMALU” POVEĆANE ZA 20 ODSTO, OTVARAMO JOŠ TRI PROIZVODNE LINIJE U KOTOR VAROŠU I KNEŽEVU

5

KOTOR VAROŠ, 17. novembra – Pune ruke posla imaju  u Fabrici obuće ”Dermal”, u čijim pogonima u Kotor Varošu i Kneževu dnevno nastaje oko 7.000 pari obuće.


– Stalno proširujemo kapacitete i primamo nove radnike. Mogli bismo uduplati posao, ali se moramo prilagođavati kapacitetima. U planu je otvaranje još dvije linije za proizvodnju u Kotor Varošu i jedne u Kneževu. Nadam se da ćemo uspjeti u tome – kazao je direktor i vlasnik ”Dermala” Radenko Bubić.

Podsjetio je da u pogonima ove fabrike nastaju kvalitetni modeli modne, ali i zaštitne obuće, koja je na neki način bila njihov as u rukavu kada su druga preduzeća obustavljala proizvodnju u vrijeme pandemije virusa korona.

U preduzećima u obućarskoj industriji kažu da konstantno prate trendove i inflatorne uticaje i prilagođavaju se koliko mogu da povećavaju zarade zaposlenima. Radenko Bubić je istakao da je ”Dermal” u ovoj godini povećao plate zaposlenima za oko 20 odsto, te da se novi rast zarada očekuje već početkom iduće godine.

PODELI

5 KOMENTARA

  1. Dizite Plate radnicima dok ih jos imate inace ce svi otici…kriza je..skupoca…ne moze se sa malo para zivjeti…

  2. Hehe ne 20/ nego povećano 20 km. Naprimer ako je radnik imao platu 700 km trebalo mu je povećati 140 km a ja znam daje povećavalo od 10 do 30km

  3. […] У предузећима у обућарској индустрији кажу да константно прате трендове и инфлаторне утицаје и прилагођавају се колико могу да повећавају зараде запосленима. Раденко Бубић је истакао да је Дермал у овој години повећао плате запосленима за око 20%, те да се нови раст зарада очекује већ почетком идуће године, преноси glaskotorvarosa.com. […]

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here