RESTORAN 91, novo gastronomsko odredište u Kotor Varošu

2
RESTORAN 91, novo gastronomsko odredište u Kotor Varošu, svečano je otvorio svoja vrata uz proslavu koja je obuhvatila iskustvo ukusa, muzike i kvalitetnih vina. 

Uz prisustvo poslovnih partnera i lokalnih zvaničnika, osnivač FAGUS grupe, Miroslav Malijević, srdačno je pozdravio goste, ističući viziju restorana kao mjesta gdje se  domaćinski pristup spaja sa kvalitetom kako bi se stvorilo nezaboravno iskustvo za svakog gosta.
Posjetioci su imali priliku da uživaju u raznovrsnom izboru hrane i pića, uključujući vrhunska vina vinarije Tikveš.
Tim RESTORANA 91 pripremio je specijalitete koji su oduševili sva čula, dok su zvuci žive muzike dodatno upotpunili atmosferu.
Nagradna igra koju je priredila vinarija Tikveš donijela je dodatno uzbuđenje i očarala prisutne, pružajući im priliku da osvoje neke od nagrada.
Posjetioci su uživali u prijatnim razgovorima i druženju, najavljujući RESTORAN 91 kao novo omiljeno mjesto za druženje u Kotor Varošu i šire.
RESTORAN 91 obećava da će nastaviti da iznenađuje svoje goste kreativnim jelima, vrhunskim pićem i nezaboravnim događajima, te postati nezaobilazno mesto za sve ljubitelje dobrog ukusa i ugodne atmosfere u gradu.
FOTO GALERIJA: 
PODELI

2 KOMENTARA

  1. Naizgled fin objekat,nadam se da imaju odvojene prostorije za pušače…da nepušači mogu da posjete restoran bez da moraju gušiti se u dimu?!!!
    Vrijeme bi bilo da se malo vise o ovome vodi računa!

Comments are closed.