RUGIP KOTOR VAROŠ: Izlaganje na javni uvid podataka o nepokretnostima na području Maslovara i Šipraga

0

KOTOR VAROŠ, 18. februara – U okviru Republičke uprave za geodetske i imovinsko-pravne poslove (Katastar) u mjestu Kotor Varoš (stara zgrada Katastra kod Rajfajzen banke) od dana 22.02.2021. godine počeće izlaganje na javni uvid podataka o nepokretnostima i utvrđivanje prava na svim nepokretnostima na području katastarskih opština Maslovare i Šiprage, odnosno formiranje nove, vlasničke evidencije o svim nekretninama koje se nalaze na području navedenih katastarskih opština (zemljište, zgrade, stanovi, poslovne prostorije, posebni dijelovi zgrada).

Izlaganje će se vršiti sa svakim radnim danom od 07:00 do 15:00 časova u prostorijama Komisije, u Kotor Varošu na adresi Cara Dušana bb (stara zgrada Katastra kod Rajfajzen banke).

Komisija će svakom pravnom i fizičkom licu, za koje su prikupljeni podaci i adrese, a za čije se nepokretnosti vrši izlaganje, uputiti najkasnije osam dana prije izlaganja podataka poseban poziv, da u označeno vrijeme dođe u radne prostorije Komisije i da ponese sve isprave koje služe kao dokaz o pravima na nepokretnostim.

Međutim, kako veliki broj lica boravi u inostranstvu (posebno lica koja imaju nekretnine u k.o. Šiprage), stranke mogu da se informišu svakim radnim danom od 07:00 do 15:00 časova u prostorijama Komisije.

PODELI

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here