Rukometaši Kotor Varoša u drugom dijelu sezone očekuju borbu za gornji dio tabele

0
KOTOR VAROŠ, 15. decembra – Proteklog vikenda spuštena je zavjesa na prvi dio sezone u prvoj ligi Republike Srpske, a rukometaši Kotor Varoša zauzimaju  šesto mjesto sa 11 osvojenih bodova.

Pobjede su Kotorvarošani upisali protiv RK Bijeljina, RK Drina Zvornik, ORK Borac Banja Luka, RK Derventa i RK Sloga Prnjavor, a neriješeno protiv ORK Banja Luka, dok su poraze doživjeli u mečevima protiv Slavije, Kozare Gradiška, Višegrada i Mladosti.
Kada uzmemo u obzir činjenicu da su naši rukometaši  doživjeli dva nesretna poraza od jednog gola razlike protiv Slavije i Gradiške, od dvije prvoplasirane ekipe lige, možemo biti zadovoljni ostvarenim rezultatima, a u drugom dijelu sezone uz mnogo povoljniji raspored nadamo se i prodoru Kotorvarošana u gornji dio tabele.
”Ponosni smo na sve naše prvotimce koji su i ove godine dio našeg kolektiva, uprkos brojnim životnim obavezama, a posebno smo ponosni na naša četiri prvotimca koji su u ovoj godini postali roditelji i pored toga ostali dio našeg tima”, poručuju iz RK Kotor Varoš. 
Navode da veliku zahvalnost duguju i navijačima.
PODELI