Sakan: Asfaltirane ulice na Novom Naselju

0

KOTOR VAROŠ, 18. NOVEMBRA – Modernizacija lokalne putne mreže na području opštine Kotor Varoš nastavljena je i nakon lokalnih izbora, a lokalna vlast je iz budžeta opštine izdvojila 261.000 KM za asfaltiranje tri ulice na Novom Naselju.

Za asfaltiranje Borjanske ulice izdvojeno je 83.500 KM, dok je za modernizaciju ulica Kotorvaroške brigade i 22. Brigade VRS izdvojeno po 88.700 KM.

Na pomenute tri dionice asfaltirano je ukupno 1,5 kilometar putne mreže.

Načelnik opštine Kotor Varoš Zdenko Sakan danas je obišao gradilište i tom prilikom naglasio da je ovo nastavak započetih aktivnosti na poboljšanju putne infrastrukture.

„Riječ je o projektu koji je bio predviđen planom kapitalnih investicija, asfaltna traka je širine četiri metra, izrađene su i bankine od jednog metra, a o značaju ove investicije najbolje govore riječi mještana ovog kraja, koji nisu krili zadovoljstvo asfaltiranjem ulica“, istakao je Sakan i naglasio da će svi započeti projekti biti relaizovani.

Radovi su tekli predviđenom dinamikom, a izvođači su bili preduzeće „Planum“ iz Teslića i preduzeće „Petrović d.o.o.“ iz Kotor Varoša.

PODELI

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here