Sakan i Božičković saglasni: Bezbjednost stanovništva na prvom mjestu

5

KOTOR VAROŠ, 26. MAJA – Načelnik opštine Kotor Varoš Zdenko Sakan organizovao je prijem za novoimenovanog komandira Policijske stanice Kotor Varoš Dragana Božičkovića i tom prilikom je razgovarano o brojnim temama, na prvom mjestu o stanju bezbjednosti na području opštine i unapređenju zajedničkih projekata, kao što je video nadzor.


Zajednička ocjena učesnika sastanka je da se, u cilju bezbjednosti pješaka i svih učesnika u saobraćaju, sankcionišu oni koji krše propise i ugrožavaju bezbjednost kako pješaka, tako i drugih učesnika u saobraćaju.

Komandir Policijske stanice Dragan Božičković je istakao da će policija kao i do sada raditi sve ono što joj zakon dozvoljava kako bi sigurnost građana bila na prvom mjestu i kako bi se zaštitila lična imovina.

On je napomenuo da je saradnja sa lokalnom zajednicom bila na veoma visokom nivou, te da će biti nastavljena u narednom periodu.

„Policija će uvijek biti tu za građane i saradnja sa načelnikom i službama će biti nastavljena, a sve kako bi se građani osjećali sigurno i zaštićeno“, naglasio je Božičković.

Načelnik Sakan je rekao da opština stoji na raspolaganju Policijskoj stanici u punom kapacitetu, jer je Policija javni servis svih građana.

PODELI

5 KOMENTARA

  1. Brate bruka .Šta reci momak je pošten i rad da napravi nešto .Vjerovatno je došao po direktivi al boga mi teško ce se izboriti sa bandom oko sebe .Jest on uveo sad na pocetku neki red ha ha i Dugi se presto na glas smijati i biti bučan al teško da ce to potrajati.

  2. Koja bezbjednost gradjana vi pricate,od bahati vozaca u Kotor Varosu gradjani bjeze u kanale voze i do 150 na sat prema Zabrdju. Treba navece komandir da dodje na tu dionicu puta pa da vidi trke svaku vece.Policija neradi nista obicne jajare i neznalice sramota

  3. Aloo pa Božičković je tu juce dosao pa ljudi u krim sluzbi u Kotor Varoši dok on nije dosao svi su samo po kafanama bili, inspektori im rade obezbjedjenje klubova! Nemoj te praviti od naroda ovce kad to promjeni i kad za saradnike bude više cjenio skolovan kadar od kupovni diploma zaradjenih na cesti ja i cijela zajednica cemo ga vise postovati. Ima dva postena momka oko sebe….

  4. Pricate o bezbjedonosti a pola stare garde u policijskoj stanici prodavalo oruzje u večićima ili je svjedocilo protiv srba

Comments are closed.