SAOBRAĆAJNA NESREĆA KOD KOTOR VAROŠA: KAMION JKP ”BOBAS” SLETIO S PUTA I PREVRNUO SE (VIDEO)

9

KOTOR VAROŠ, 31. januara – Kamion JKP ”Bobas” iz Kotor Varoša sletio je s puta i prevrnuo se danas oko 12,00 časova u Babićima, na magistralnom putu Kotor Varoš – Banja Luka.

Direktor JKP ”Bobas” Slobodan Jurić izjavio je za ”Glas Kotor Varoša” da je uzrok nesreće kvar na kamionu, ali da, na sreću, niko od radnika koji su se u njemu nalazili nije povrijeđen.

Uskoro će početi policijski uviđaj.

(glas kotor varosa)

PODELI

9 KOMENTARA

  1. Tačno svi se zapošljavaju stranački, bez obzira koja stranka je u pitanju. Jadan narod koji ne može da izabere sebi vođu da ih vodi, da se otvaraju fabrike, industrijski pogoni, metalna industrija da krene. ALI NE NAŠI VRSNI POLITIČARI OD PRVOG DO POSLEDNJEG SU POKRALI SVE ŠTO SU MOGLI I OBEZBEDILI SVOJA POKOLENJA, ZATVARAJU SE FABRIKE- OTVARAJU KOCKARNICE, ŠIRI PROSTITUCIJA ( DAME EXPOT KAO I MUŠKARCI), DROGA ITD. TU JE ZARADA, MA KAKVE FABRIKE, KAKAV NAROD.

  2. A što onaj majmun od direktora nije kupio nove gume pa se nebi ništa desilo ali treba strpati u privatni džep

  3. Ma nego Šta!? Nema ga koji nije naslonio telefon na RAME i zalijepio ga za uho, priča mlati rukama i nogama i to je to, konj za volanom. Snaga motora mjerena u konjskim snagama 300 konja.

  4. Bitno je da se tamo zapošljava raspali SDS i da njihovim porodicana bude dobro a za Bobas i narod koga briga. Samo na budzet zaposli da se glasovi dobiju ali ni to vam nece pomoci. Gdje god je SDS tamo je haos u firmama u gradu. I ovdje se ljudi trebaju osvijestiti i tu gamad kradljivu istjerati iz vlasti, oni decenijama pustoše budžet da bi njima bilo dobro. Po dvoje-troje iz kuce na budzetu dok narod gladajuje posteni.

  5. I ko je odgovoran za nastalu stetu, ko ce platiti nastale troskove? Ko, ko? To se mora znati, a ne demagogija pokvario se kamion. A sto se pokvario?

  6. Ludaci ne mogu ni kod ovakvih vijesti da budu normalni. Nego i ovaj događaj komentarisu ostrašćeno. Fuj.

Comments are closed.