Saopštenje Stonoteniskog kluba Kotor-Varoš

0

KOTOR-VAROŠ, 25. marta – Datum 24. mart. 2013. godine ostaće zapamćen u istoriji Stonoteniskog kluba ”KOTOR-VAROŠ” kao dan kada smo prvi put nastupili na zvaničnom takmičenju koje se održava pod okriljem STONOTENISKOG SAVEZA REPUBLIKE SRPSKE. Naši najstariji članovi nastupili su na POJEDINAČNOM SENIORSKOM PRVENSTVU REPUBLIKE SRPSKE.

Naš Klub prestavljali su Mladen Nikolić, Mladen Tepić i Simo Kostreš, koji su uspjeli da ostvare zapažen rezultat s obzirom da smo najmlađi Stonotenski klub u Republici Srpskoj.

Najbolji rezultat je ostvario naš najbolji igrač Mladen Nikolić koji je zauzeo odličnu poziciju od 5-8 mjesta, što za naš klub prestavlja odličan rezultat. U 1/4 finalu je poražen sa 3:1 od odličnog Igora Mihajlovića iz STK Banja Luka koji je na kraju turnira završio kao drugoplasirani.

Da je bilo malo sreće u žrijebu možda bi imali i još jednog igrača u 1/4 finalu. Naime naš igrač Mladen Tepić je prošao grupu kao drugoplasirani ali je voljom žrijeba u 1/8 finala naišao baš na Nikolića koji ga je pobjedio 3:0 u setovima.

S obzirom da se nalazio u ubjedljivo najtežoj grupi na turniru Simo Kostreš je završio takmičenje odmah u grupnoj fazi. Igrači kao što su Igor Mihajlović iz STK Banja Luka i Milorad Ćojo iz STK Vrbas bili su prejaki za   njega i nisu mu pružili mnogo šanse za dokazivanje.

Presretni zbog našeg prvog nastupa, nastaljamo da radimo i treniramo jer ne sumnjamo da nas u budućnosti očekuju još bolji nastupi !!!