Savo Minić: Promijenjeni rukovodioci u šumskim gazdinstvima ”Vrbanja”, “Ribnik” i “Banjaluka”

2

BANJALUKA, 15. MAJA – Promijenjeni su rukovodioci u šumskim gazdinstvima “Ribnik”, “Banjaluka” i “Vrbanja” koja su negativno poslovala, istakao je ministar poljorivrede, šumarstva i vodoprivrede Republike Srpske Savo Minić, te napomenuo da je u toku analiza poslovanja ostalih gubitaša.


“U Šumskom gazdinstvu `Oštrelj` privremeno je zaustavljena promjena direktora zbog pobune radnika, a uprava Javnog preduzeća razmatra kvalitetno rješenje. Analiza poslovanja ostalih gubitaša je u toku, a promjene direktora će se vršiti sukcesivno u skladu sa objektivnim razlozima”, rekao je Minić za “Nezavisne novine”.

Govoreći o agrarnom budžetu koji za ovu godinu iznosi 180 miliona KM, Minić je podsjetio da je za 70 odsto viši u odnosu na prošlu godinu.

“Cilj nam je bio da sa više sredstava dođemo i do većeg broja korisnika. Samo zbog toga očekujemo oko 30 odsto veći broj korisnika koji do ove godine nisu ispunjavali osnovni preduslov minimalnog obima proizvodnje”, dodao je Minić.

PODELI

2 KOMENTARA

  1. Stavljeno je radnicima koji kubure sa nestručnim kadrovima.Bitna je stranka,a što firma idi u sve veću krizu……….samo nek’ je naš”čovjek”.

Comments are closed.