Šiprage: Ognjen Jovanović odstrijelio medvjeda kapitalca

38

ŠIPRAGE, 18. marta –  Lovac Ognjen Jovanović odstrijelio je medvjeda kapitalca u lovištu Lovačkog udruženja ”Borčići” iz Šipraga. 


”Čestitam strijelcu Ognjenu Jovanoviću. Još jednom je Lovačko udruženje “Borčići” iz Šipraga pokazalo da uzornim gazdovanjem, ulaganjem u lovište i ishranu divljači može doći do vrhunskog trofeja”, izjavio je predsjednik tog udruženja Rade Nijemčević.

 

PODELI

38 KOMENTARA

 1. oni koji ubijaju zivotinje spremni su ubiti i covjeka,podilazi jeza od lovacai uvjek mi je bila i prije od komsija lovaca-Seada Causa,Omera Sacirbegovica,Ibre Smajlovica, Djasima Selmana,Safeta Hadziselimovica,mozda jedini pravli lovac od kojeg nisam zazirao bio je Sadija Tatar.

 2. Ko ne voli zivotinje, ne voli ni ljude!!
  Lovci ovim putem pokazuju da im inteligencija nije jaca strana..naprotiv!!

 3. Svi u bojkot Ognjenove kafane samo ga tako mozemo opametiti. Dok mi trosimo u njegovoj kafani on ubija medvjede. Sram te bilo Ognjene. Nikad vise u tvoju kafanu.

 4. Ma treba ih pobiti sve samo su kod nas stetocine zasticene. Svi nesto negoduju a kad medved napravi srezu polomi vocnjake, pcelinjake napada stoku sitnu i krupnu, uništi useve zobi niko nista. Jel neko dobio otstetu. Onda svi cute i ko ga moze ubiti u samoodbrani.

 5. A kad medo napravi stetu seljaku onda niko neizvadi iz svog dzepa da mu pomogne. A svi ste za zastitu zivotinja

 6. Mudroseri prvo se raspitajte kako se vrši odstrel pojedinih jedinki,mislite da bi neko nezakonito odstrijelio divljač i onda to objavio.

 7. Sa čime se lovci diče. Ovo je strašno. Ubistvo nedužne životinje je zločin. Nikoga nije napala. Nije bilo u samoodbrani. Ognjene srami se, sram te bilo.

 8. Lovci su debilni idioti koji ubijaju radi zadovoljstva. Ni jedna normalna i psihicki zdrava osoba ne bi to radila.

 9. Mora da postoji neko normalan ko ce da stane ovim idiotima na rep. Pa da li vi imate trun mozga u tim svojim polupanim glavama? Da li neko cita ovo od njih, da li moze da mu proradi savjest.

 10. Да има закона, за овај злочин 20 година затвора и укидање свих ловачких друштава и потпунA забранA лова. Јунаци

 11. Zasto? Iz kojeg razloga? Nikad mi nece biti jasni ti lovci koji ubijaju zivotinje da mi nahranili svoj poremeceni ego.

 12. Sve nekako ali još se slikati ovako ili staviti nogu na divlje krme, srnu ili zeca, dno dna. I takav ti prijatelj, komšija, brat sa kojim treba da se družiš i o nečemu da pričaš. Dobro je nama sa kim živimo.

 13. A zasto je ubio medveda😡 To treba kazniti zlocin je, ovo je sramota i zalosno. I onako odose i sume i sve u majcinu,,,

 14. Ubiti medvjeda kapitalca, nije nikakvo junačko delo i nije za priču a još manje za hvaliti se.
  E da ga je medvjed napao pa da ga je ovaj ubio golim rukama, pa svaka čast. Ovako puškom i barutom, sto bi stari rekli: najveća kukavica može ubiti najvećeg junaka (kapitalca)!
  Sačuvajmo prirodu i floru i faunu.

 15. Jel’ ne postoji u Kotor Varošu društvo za zaštitu żivotinja, pa ne mogu istrijebiti sve żivotinje, ako ti divljaci ne mogu bez orużja neka osnuju neko streljaćđčko društvo i neka se tamo takmiče, ko je bolji…
  Użas mi je to šta se radi😡😡😡

 16. Nakon duge ravnopravne i teske borbe i puskaranja,medvedi”kapitalci” su ostali bez municije i tu im je bio kraj. Skoro do smrti izmuceni lovac je na njihovom terenu odnjeo pobjedu kakva se ne pamti. “Ovce” sad ste na sigurnom.

 17. Stvarno pa dali ste normalni i ovako su ugrozene sve zivotinje a pogotovo medvjedi a vi cestitate lovcu sramota i bruka teska

Comments are closed.