ŠIPTARSKI RATNI ZLOČINAC RAMUŠ HARADINAJ DRHTI ZBOG PJESME ”HRISTE BOŽE”, KOJU SU SRPSKI SPECIJALCI OTPJEVALI JUČE U BANJALUCI

0

PRIŠTINA, 10. januara – Premijer samoproglašenog Kosova ratni zločinac Ramuš Haradinaj zatražio je danas od predstavnika Evropske unije da reaguju na povike i pozive za osvetom i zauzimanjem Kosova, koji su se, kako je rekao ovaj zlikovac,  čuli na paradi u Banjaluci povodom Dana Republike Srpske.

Ratni zločinac Haradinaj je ocijenio da se radi o pokušajima destabilizacije cijelog Balkana i da se, kako je rekao,  provokacije Srbije prema Kosovu sada nastavljaju “putem satelita” koji se zove Republika Srpska.

“Na žalost Srbija aktivno odbija integracije u prihvatanje evropskih vrednosti. U Banjaluci u jedinicama sa jasnim paramilitarnim obeležjima u provokativnom maršu koji ima za cilj destabilizaciju celog Balkana pevaju se pesme o ‘Kosovskim herojima’, koje u svom tekstu pozivaju na osvetu i zauzimanje Kosova. Jedinicu i genocidnu pesmu prate i pozivi protiv Evropske unije”, napisao je zločinac Haradinaj na fejsbuku.

Takve scene prema njemu vraćaju u vrijeme “aparature” Slobodana Miloševića.

“Ovakve scene podsećaju na  Miloševića i vrše se ispred marionete premijerke Srbije i takođe marionete ruskog ministra odbrane Aleksandra Vulina”, naveo je zločinac.

On je oštro kritikovao nedostatak reakcije EU u vezi sa takvim ponašanjem Srba ističući da EU reaguje i vrši pritiske samo kada su u pitanju “legitimne mere koje donosi Republika Kosovo”.

SPECIJALNO ZA RAMUŠA:

САЈ Републике Српске пева Химну косовских јунака

Припадници Специјалне антитерористичке јединице Републике Српске певају Химну косовских јунака на свечаном дефилеу поводом Дана Републике Српске, 9. јануара 2019. године.

Posted by Црвене Беретке on Среда, 09. јануар 2019.