SISTEMI VELIKIH STAKLENIH POVRŠINA: Aluminijumske klizno-podizne stijene

0
BANJA LUKA, 9. juna – Trend integrisanja prirode s kućnim ambijentom se nastavlja, pa su u današnjoj modernoj arhitekturi klizno-podizne stijene postale gotovo neizostavan element unutrašnjeg prostora. Želja za sve većim, nepodijeljenim staklenim površinama i više otvorenosti dovela je do nastanka modernih klizno-podiznih sistema na kojima su primijenjeni strogi zahtjevi za uštedu energije. 

Kod aluminijumskih FAGUS sistema klizno-podiznih stijena ugrađen je termički prekid koji sprečava gubitak toplotne energije i tako im obezbjeđuje vrhunske izolacione performanse. Zahvaljujući svojim fizičkim osobinama, aluminijumske konstrukcije su najpogodnije za velike, nepodijeljene staklene površine koje obezbjeđuju maksimalan prijem prirodne sunčeve svjetlosti i toplote u vašem domu.

EDUKACIJA Novi doživljaj prostora uz vrhunsku izolaciju
Klizno-podizna stijena dovodi više svjetlosti u vaš dom. Objedinjuje prostor za življenje na jedinstven način sa prirodom ili urbanim okruženjem. Uz FAGUS klizno-podiznu stijenu od aluminijuma možete uživati u prostorijama punim svjetlosti, visokoj stabilnosti, vrhunskom dizajnu i izvrsnoj toplotnoj izolaciji.

Prednosti klizno-podizne stijene u odnosu na ostale klizne sisteme su jednostavnost otvaranja i zatvaranja, te veličina krila koje je moguće postići. Veliki stakleni elementi aluminijumske klizno-podizne stijene pomjeraju se vrlo jednostavno, bez imalo napora.

ATILA S 560 Fleksibilan aluminijumski sistem
Atila S 560 je izuzetno fleksibilan i termički izolovan aluminijumski sistem za klizno-podizne stijene. Omogućava visoke toplotne performanse, robusne konstrukcije i idealan je za velike otvore. Istovremeno, odlikuje ga delikatan i moderan dizajn, prije svega zahvaljujući njegovim tankim profilima i niskoprofilnom funkcionalnom pragu.

Zahvaljujući nerđajućim šinama i savršeno funkcionalnom klizno-podiznom mehanizmu, omogućava glatko i lako klizanje ostakljenih elemenata. ATILA S 560 obezbjeđuje više svjetlosti nego ikad i pruža mogućnost da maksimalno iskoristite prostor. Ovaj aluminijumski sistem stvoren je za pristalice modernih arhitektonskih rješenja. Prilikom odabira klizno-podiznih stijena za balkon ili verandu, moguće je u određenom smislu proširiti raspoloživi prostor i stvoriti čudesan spoj s okolinom.

PODELI

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here