SLAVICA VITEZOVIĆ: DEMOS ĆE IMATI KANDIDATA ZA NAČELNIKA KOTOR VAROŠA

10

KOTOR VAROŠ, 28. jula – Predsjedništvo Opštinskog odbora DEMOS-a Kotor Varoš donijelo je jednoglasno odluku o kandidovanju kandidata DEMOS-a za načelnika Kotor Varoša na lokalnim izborima, koji će biti održani u novembru ove godine, potvrdila je Slavica Vitezović, portparol kotorvaroškog DEMOS-a.

Ona je istakla da će stranački organi, u rokovima koje je odredila Centralna izborna komisija BiH, dostaviti ime kandidata DEMOS-a za načelnika Kotor Varoša.

”Centralna izborna komisija BiH /CIK/ ovjerila je prethodno prijavu DEMOS-a za učešće na lokalnim izborima u opštini Kotor Varoš i to na dva nivoa. Ovjerene su prijave za nivo načelnika opštine, kao i prijava za odborničku listu DEMOS-a za SO Kotor Varoš”, dodala je Slavica Vitezović.

Ona je istakla da je CIK BiH ocijenio da prijave DEMOS-a za načelnika opštine Kotor Varoš i SO Kotor Varoš u potpunosti ispunjavaju zakonom propisane uslove.

 

 

PODELI

10 KOMENTARA

 1. uffffff
  šah- mat. Demos, Bibe i ekipa mogli bi ladno izuti iz cipela sve ove buzdovane. Zakuvalo se opasno.

 2. Realno pdp 6 odbornika, sds 6, snsd 4, demos 3, bosnjaci 3, hrvati 2,socuijalisti ce na bebca izvuci 1-2, ostali se za jednog bore. to je matematika ostalo je suplja prica.

 3. I opet se ponavlja ona Njegoševa:
  Ko na brdu ak` imalo stoji više vidi no onaj pod brdom.
  Opet republička koalicija zahvaljujući ličnim interesima par pojedinaca iz raspalog snsd i ovih kombi partijica gubi u kotor varošu.
  Red je da Mile otvori oči i rastjera tu gamad. S njima nisi ni Bibe ni miroljb koji vuku do sada snsd, nije demos. s kim ćete pobjediti kukakla vam majka.

 4. Vasi glasovi ce i sada presuditi zato mudro. Pozdrav za ekipu od Boba i 14 glasova koji postom dolaze za demos

 5. Ja obozavam ove likove. Svoju pricu pricaju i zabole ih za bilo koga. Popu pop a bobu bob. I uvijek za njima letaju i oni na kraju sve iskuliraju i svoju pricu opet proguraju.

 6. Po obicaju DEMOS to pamtno odradi, sad ce ih ovi budalasi ko i za prosle izbore moliti i klecati da podrze njihovog kandidata. A ovo ce ih iskurati… zivi bili pa vidjeli.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here