SLUŽEN PARASTOS SRPSKIM BORCIMA IZ OBODNIKA, VIJENAC POLOŽIO NAČELNIK ZDENKO SAKAN

2

KOTOR VAROŠ, 21. JULA  – Služenjem parastosa i polaganjem cvijeća na Spomen-obilježju u kotorvaroškoj mjesnoj zajednici Obodnik odata je pošta za 16 poginulih boraca Vojske Republike Srpske.


Vijenac na Spomen-obilježje poginulim borcima iz mjesne zajednice Obodnik položio je načelnik opštine Kotor Varoš Zdenko Sakan.

Parastos je služio paroh maslovarski Željko Popović, koji je rekao da se danas okupljni sjećaju vremena i ljudi koji su najviše dali za odbranu slobode srpskog naroda i teritorije Republike Srpske.

“Prošle godine je završena izgradnja spomenika onima koji su dali živote za Republiku Srpsku, za mir i slobodu. Ujedno, ovaj spomenik će budućim pokoljenjima svjedočiti o ljudima koji su za našu slobodu dali živote”, rekao je Popović.

PODELI

2 KOMENTARA

  1. Slave nema u paklu bio li ti Hrvat, Musliman Srbin ili bilo koje druge ispovijesti kada si zlo radio i ubijao ne Srpsko stanovnistvo.Molite se za vase borce dragome Bogu da njihove duše izbavi iz vječnog PAKLA. Oni su svoje zovite dali za divlje ljude, zvjeri; Milosevica, Mladica, Karadica i druge. Vasi borci su bili naivni i dali svoju dušu Sotoni.

    U deset Zapovjedi stoji ( ne ubij ).

Comments are closed.