“SPASIO JE TOG ČOVJEKA”: Advokat OVAKO branio ljekara osumnjičenog za OBLJUBU PACIJENTA

7

BANJA LUKA, 21. junuara – Jevto Janković, advokat Darka Golića, načelnika Klinike za anesteziologiju i intenzivno liječenje UKC RS, potvrdio je nakon saslušanja u banjalučkom tužilaštvu da će biti zatraženo određivanje jednomjesečnog pritvora protiv njegovog branjenika.

O pritvoru će odlučiti sudija za prethodno saslušanje Osnovnog suda u Banjaluci nakon što sasluša Golića, inače osumnjičenog za krivično djelo obljube nad nemoćnim licem.

Advokat Janković istakao je da se Golić tokom saslušanja kod tužioca branio ćutanjem.

– Rekao je da je sve uradio kako treba, te da je spasao tog čovjeka, te da nije uradio ono za šta ga terete – izjavio je Janković, dodavši kako se odbrana uzda u materijalne dokaze.

Advokat Janković je naveo da će svi biti šokirani kada se sazna šta je istina.

Na pitanje ko bi želio da Goliću namjesti čitav slučaj, Janković je kratko odgovorio “vidjećete”.

Opisujući svog klijenta, advokat je ispričao da je Golić čovjek sa 35 godina radnog staža i “koji nije član režimske stranke”.

– Očekivao je najveću zahvalnost, jer je spasao život mladom čovjeku. Darko Golić je nakon 52 dana kome, spasao život čovjeku i umjesto najveće zahvalnosti dobio je ovo. Ja kao čovjek, pa tek onda advokat užasavam se od doktora koji su zahvaljujući stranci postali stručni i pametni. Još je gora situacija u pravosuđu. Neko ovom ludilu mora stati ukraj – rekao je Janković.

Advokat je zaključio da je osumnjičeni Darko Golić jedan od najstručnijih u svom poslu u regiji.

Brat osumnjičenog, Dragomir Golić, kratko je izjavio da je “pravda spora, ali dostižna”.

(srpska info)

 

 

 

PODELI

7 KOMENTARA

  1. Zna li neko.kako muskarac moze seksualno napastovati drugog muskarca a taj drugi je u komi. Tu nesto ne stima. Politika…politika. Sjetite se samo kako je snsd unistio svog ditektora Racica divnog ljekara i covjeka jer nije htio muljati oko juznog krila. Nije onda cudo sta uradise Golicu.

  2. A gdje te medicinska sestra sto je sve vidjela? Fujjj koliko je novaca dobila da oblati covjeka koji nece da igra po njihovim pravilima ili je i njoj zapreceno otkazom – ima da lazes ili letis.

  3. Ja nešto ne vijerujem u ovo, ali ako je istina ima zakon pa zna se. Ali mislim da je ovo samo farsa da bi se skinula pažnja sa drugih stvari. A možete li da zamislite ako je čovijek NEVIN kako da se poslije opravda i opere. STRAŠNO

  4. Ne vjerujem u ove gnusne optužbe. Sve ovo je podmukla podvala i laž…. Osuditi nekog javno prije relevantnih dokaza je licemjerno i neljudski. Ovakav čin linča i isključivosti je neprihvatljiv za svakog čovjeka koji logički razmišlja!! Žalosno do bola!

  5. Ma ovako kod nas sve na žalost funkcioniše… Optuže te za nešto od čega nemaš pojma pa ti onda dokazuj svoju nevinost i onda se svi kao čude zbog čega se odlazi…

  6. Možda je doktor koristio spekulum, mnogo precizniji od stetoskopa za oslušivanje unutarnjih organa.
    Možda seke na kursu nisu učile o tom.

Comments are closed.